Videopoddpaket för möhippor - Unika Minnen och Glädje

Välkommen till en oförglömlig upplevelse med vårt exklusiva videopoddpaket designat speciellt för möhippor. Fånga ögonblicket och skapa eviga minnen tillsammans med dina nära och kära medan ni delar glädje, skratt och berättelser.

UNIK MÖHIPPA I VÅR VIDEOPODDSTUDIO OCH STUDIOBAR - EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

Välkommen till en unik möjlighet att fira din kommande möhippa i vår professionella videopoddstudio och studiobar. Vår lokal är mer än bara ett utrymme; den är en plats som erbjuder det bästa av två världar – en avslappnad atmosfär och toppmodern teknik för din möhippa.

En möhippa är ett speciellt tillfälle som kräver något utöver det vanliga, och här hos oss har vi skapat den perfekta miljön för att ni ska kunna njuta av er tid tillsammans. Det är en unik kombination av en studio med en trevlig atmosfär och en rymlig bar som öppnar upp för spännande möjligheter.

Många har tänkt på att spela in en låt i en musikstudio, men har du någonsin tänkt på att skapa en minnesvärd videopodd för bruden? Det är en upplevelse som kommer att vara ett minne för livet och som få andra har tänkt på.

För att göra din möhippa ännu mer speciell erbjuder vi förmånliga paketpriser.
Låt oss tillsammans skapa en unik möhippa. Ett event som blir ett minne för resten av livet.

bride with bridesmaid 2021 08 26 18 29 45 utc Medel
cold refreshing bubbly champagne in a coupe glass 2022 01 07 00 52 46 utc Medel
catering banquet party food concept over pastel 2021 08 26 16 17 03 utc Medel

Videopoddpaket för Möhippor - Unika Minnen och Glädje

Paketets Höjdpunkter:

  • Halvdagsproduktion (13:00-17:00): Njut av en härlig eftermiddag fylld med skapande och skratt. Vår professionella tekniker kommer att guida er genom varje steg av inspelningen för att säkerställa en smidig och rolig upplevelse.

  • Tekniker Inkluderad: Vår kunniga tekniker kommer att finnas vid er sida för att se till att allt tekniskt är i toppform. Ni kan slappna av och fokusera på att ha kul medan vi tar hand om detaljerna.

  • Bubbel och Delikata Snittar: Låt smaklökarna dansa när ni avnjuter härligt mousserande vin och en förföriskt mångsidig variation av delikata snittar. En perfekt kombination för att njuta av stunden och skapa inspirerande innehåll.

  • Stämning och Feststämning: Förhöj atmosfären med färgglada ballonger och glittrande serpentiner som ger en festlig touch till er inspelningsplats. Skapa en miljö fylld med glädje och skratt som kommer att lysa upp ert videopoddinnehåll.

Vi är här för att hjälpa er att fånga varje ögonblick och skapa en videopodd som inte bara är minnesvärd, utan också underhållande och meningsfull för er alla. Låt oss tillsammans skapa en unik berättelse som ni kan dela med era nära och kära.

Kontakta oss när ni är redo att boka detta paket eller om ni har några frågor. Vi ser fram emot att vara en del av er speciella dag och hjälpa er att skapa magiska stunder tillsammans!

Låt mig veta om detta stämmer överens med er vision och om det finns några ändringar eller tillägg ni skulle vilja göra.

Bubbel och Snittar i våra eklusiva paket

Låt smaklökarna dansa när ni avnjuter härligt mousserande vin och en förföriskt mångsidig variation av delikata snittar. En perfekt kombination för att njuta av stunden och skapa inspirerande innehåll.

20191026 125943 Medel
picture presenting happy group of friends celebrat 2022 05 18 20 11 55 utc Medel
Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.
Eventlokal, företagsfestlokal, eventstudio i Stockholm hos Plus 46 Studio - Studiobaren

Vår STUDIOBAR är verkligen det perfekta valet för en möhippa

Vår lokal är verkligen det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är en viktig faktor. Genom att kombinera produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal erbjuder vi en unik möjlighet att hålla kostnaderna nere samtidigt som du får ut det mesta av din upplevelse.

Vi erbjuder en stark fördel när det kommer till hybridevent – eliminering av tid och kostnad för att rigga upp och rigga ner all teknik i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. 

Genom att ha all nödvändig utrustning installerad i våra lokaler slipper du hyra, transportera och installera teknik externt. Det innebär att du sparar pengar på hyra, transport och externa tekniker. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra.

Vår lokal erbjuder allt du behöver för att skapa ett framgångsrikt hybridevent. Med vår toppmoderna tekniska utrustning och produktionsmöjligheter tillsammans med vår dedikerade personal som finns tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en succé utan att spränga budgeten.

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten och upplevelsen. Genom att välja vår lokal för ditt hybridevent får du en överlägsen valuta för pengarna samtidigt som du får tillgång till en professionell och välutrustad miljö.

Så låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för dina deltagare utan att det kostar en förmögenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att välja vår lokal för ditt kostnadseffektiva hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang som imponerar på både dig och dina deltagare.

20190528 220156 Medel
Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.
Eventlokal, företagsfestlokal, eventstudio, hybridevent i Stockholm hos Plus 46 Studio - Studiobaren
Vår studiobar påminner om en sportbar med skärmar överallt så att man kan följa live vad som händer i studion.

Möhippa? Spela in en videopoddcast hos oss!

poddstudio, videopoddstudio, mikrofoner, shure sm7b

MIKROFONER

Upplev den oslagbara ljudkvaliteten hos Shure SM7B - en tidlös klassiker inom röstinspelning. Med sin legendariska dynamiska mikrofonteknologi fångar SM7B varje nyans i rösten med oöverträffad tydlighet och närvaro. Den robusta konstruktionen och interna stötdämpningen eliminerar oönskade vibrationer och ger en ren inspelning, oavsett om det är i studion eller i en live-sändning. Med sina anpassningsbara filter och förstärkningskontroller ger SM7B dig full kontroll över ljudet, vilket gör den till det ultimata valet för professionella poddare och ljudentusiaster över hela världen.

20230628 160318 Medel

VIDEOKAMERA

Ta dina videopoddar till nästa nivå med Sony PXW-X70. Denna kompakta och kraftfulla videokamera erbjuder enastående bildkvalitet. Med sitt avancerade bildsensor och högupplösta Carl Zeiss objektiv fångar PXW-X70 varje detalj med imponerande skärpa och färgprecision. Dess flexibilitet och smidighet gör den idealisk för alla typer av inspelningar, från livestreaming till webbinars. Med funktioner som professionell XLR-ingång, manuell kontroll och bildstabilisering ger PXW-X70 dig full kontroll över dina videoproduktioner. Utrusta din videopoddstudio med denna branschledande kamera och leverera imponerande visuellt innehåll till din publik.

20230711 162121

MIXER

Optimera ljudet i dina videopoddar med Behringer X32 digitala mixer. Denna kompakta kraftpaket ger enastående ljudkvalitet och flexibilitet för professionell ljudproduktion. Med sina 16 programmerbara mikrofonförstärkare, 32 kanaler och 8 stereoeffekter har X32 Compact allt du behöver för att skapa enastående ljudlandskap. Dess intuitiva gränssnitt och möjligheten att spara och återkalla inställningar gör det enkelt att skapa och justera ljudet i realtid. Oavsett om du spelar in i studion eller sänder live, kommer Behringer X32 Compact att leverera en imponerande ljudupplevelse till din publik.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT BOKA VIDEOPODDPAKET FÖR DIN MÖHIPPA

Vi är glada att du är intresserad av våra unika videopoddpaket för din möhippa. På Plus 46 Studio AB är vi specialiserade på att göra hybridevent av alla slag och vi lovar att göra din möhippa oförglömlig genom att erbjuda en professionell och underhållande upplevelse.

Vi förstår att det finns många olika sätt att göra din möhippa minnesvärd, och våra videopoddpaket för möhippor är en utmärkt valmöjlighet.
Men vi gör mer än så. Vår studio är en plats för kreativitet och underhållning, och vi erbjuder även andra tjänster som livesändningar, webbinars, och olika typer av hybridevent.

Eftersom varje projekt är unikt och behoven varierar, ber vi dig att kontakta oss för mer information och prisuppgifter om våra videopoddpaket för möhippa eller andra tjänster vi erbjuder.

Vi ser fram emot din kontakt och att diskutera hur vi kan göra din möhippa eller annat projekt minnesvärt och framgångsrikt.