HYRA Greenscreenstudio i Stockholm

Skapa Visuell Magi för din nästa musikvideo eller filminspelning – Hyr en Green-screen-studio i Stockholm hos Plus 46 Studio AB! – Utforska en värld av kreativitet och skapa imponerande visuella effekter med vår toppmoderna Greenscreenstudio. Gör ditt nästa projekt till något utöver det vanliga!

Hyra Green screen studio i Stockholm - Skapa Magiska Visuella Effekter hos Plus 46 Studio AB

En greenscreenstudio erbjuder en oändlig värld av möjligheter för dina filminspelningar. Genom att filma framför den gröna skärmen kan du transportera dina karaktärer till vilken plats eller tid som helst. Skapa historiska epoker, fantasivärldar eller dramatiska landskap utan att behöva resa långt eller bygga dyra filmset. Med vår toppmoderna Chroma Key-teknik och professionella utrustning får du en smidig och högkvalitativ inspelningsprocess. Hyr vår greenscreenstudio och låt dina filmskapardrömmar bli verklighet!

Levande Livesändningar och Webbseminarier i Greenscreenstudio

Förbättra dina livesändningar och webbseminarier med vår greenscreenstudio. Skapa en snygg och professionell bakgrund som ger en förstklassig känsla till dina sändningar. Byt ut bakgrunden för att anpassa den efter ditt varumärke eller ämne och skapa en mer engagerande visuell upplevelse för dina tittare. Med vår greenscreenstudio får du den flexibilitet och kvalitet som behövs för att leverera imponerande livesändningar och webbseminarier som lämnar ett varaktigt intryck på din publik.

Behöver ni hjälp med idéer, kontakta oss så hjälper en av våra erfarna medarbetare er med att skapa innehåll för er produktion.

Pris studio 1 – 100kvm Green-screen-vägg 6 x 3m, 9000 kr/halvdag – 15.000 kr/heldag 

Pris studio 2 – 25kvm Green-screen-box 6 x 3m, 4000 kr/halvdag – 6.000 kr/heldag

Priserna är angivna exklusive moms & teknik. Grundläggande takbelysning, el och 1000gb internet ingår.

hyra green screen istockholm, Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio, esportstudio
Greenscreen innan den virtuella miljön är tillagd
patrik knoos1png Medel
Exempel: Greenscreen med virtuell miljö
Hyra Greenscreenstudio i Stockholm, musikvideo, filminspelning, reklamfilm, kontrollrum

Skapa Unika Musikvideor med Greenscreenstudio hos Oss!

Låt din musikvideo bli något extraordinärt genom att använda vår greenscreenstudio. Med vårt avancerade Chroma Key-system kan du byta ut bakgrunden och skapa fantastiska visuella effekter som matchar din musiks atmosfär. Oavsett om du vill transportera dig till en futuristisk stad, en magisk skog eller till och med rymden, ger vår greenscreenstudio dig friheten att skapa en unik visuell upplevelse för din musik. Ta din musikvideo till nästa nivå och skapa något som verkligen sticker ut från mängden hos oss!

Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio
Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio
Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio
Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio, videopoddstudio

Professionella Utbildningsvideos med Greenscreenstudio

Förbättra din utbildningsvideo med vår greenscreenstudio. Skapa en stimulerande och interaktiv inlärningsmiljö genom att byta ut bakgrunden och placera instruktören i olika scenarier. Oavsett om det handlar om att simulera en labbmiljö, en historisk händelse eller ett virtuellt klassrum, ger vår greenscreenstudio dig möjligheten att göra dina utbildningsvideos mer engagerande och effektiva. Ta din utbildning till nästa nivå och skapa pedagogiskt material som fångar tittarens uppmärksamhet hos oss!

Kreativa Annonser och Reklamfilmer i Greenscreenstudio

Få dina annonser och reklamfilmer att skilja sig från mängden med hjälp av vår greenscreenstudio. Med möjligheten att byta ut bakgrunden kan du skapa fantasifulla och minnesvärda reklamkampanjer. Anpassa bakgrunden för att kommunicera din produkt eller tjänst på ett kreativt och effektivt sätt. Oavsett om det är en TV-annons, webbvideo eller digital reklam, ger vår greenscreenstudio dig verktygen att skapa annonsmaterial som fångar tittarnas uppmärksamhet och driver försäljningen framåt.

Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, reklamfilmsinspelning, inspelningsstudio, videostudio,

Greenscreenstudio i Stockholm - Skapa Magiska Visuella Effekter hos Plus 46 Studio AB

När du vill hyra en Greenscreenstudio i Stockholm har Plus 46 Studio AB den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder en komplett Greenscreenstudio för alla typer av inspelningar. Vår specialbyggda Chroma Key Studio är av högsta kvalitet och ger dig möjlighet att skapa fantastiska visuella effekter. Välj mellan att hyra en greenscreenbox för mindre produktioner eller en greenscreenvägg för större projekt.

Vi har den teknik och utrustning som behövs för att säkerställa en professionell och smidig inspelningsprocess. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig förverkliga dina kreativa visioner i vår toppmoderna Greenscreenstudio. 

RING: 070-7505990 eller e-posta till [email protected]