HYRA Inspelningsstudio I Stockholm?

Upptäck möjligheterna med vår inspelningsstudio, Studio 1, vår modulära och moderna hyrstudio som är perfekt för filmbolag, streamingbolag, reklambyråer och andra som behöver en flexibel inspelningsplats. Oavsett om du behöver en tom studio för att använda din egen utrustning eller vill hyra teknik och tekniker från oss, så kan Studio 1 anpassas efter dina specifika behov.

PRISVÄRD HYRstudio i Stockholm

Studio 1 är en rymlig och mångsidig hyrstudio på 100 kvm. Den erbjuder en flexibel yta för att skapa professionella produktioner av olika slag. Med sin moderna utrustning och möjlighet att anpassa scenen och inspelningsmiljön kan Studio 1 möta de högsta standarderna och kraven hos våra kunder.

Vår studio i Stockholm är en kreativ tomteverkstad för videoproduktion. En familjär plats, direkt vid tvärbanan i Johannesfred med gott om parkeringsplatser, lastkaj ett stenkast från Sveriges största uthyrare av mediautrustning, Ljud & Bildmedia, något som visat sig extra uppskattat vid filminspelning.

Anpassningsbar studio

Vår stora Studio 1 är 100kvm och lämpar sig när man ska vara fler deltagare eller om man vill ha publik på plats, exempelvis webbinar, produktpresentation, seminarium, lanseringar, presentationer, utbildningar, digitala möten eller andra typer av inspelningar. 

Här kan man välja att arbeta med valfri bakgrund. Som standard har vi vita väggar alternativt greenscreen, greenbox, eller blackbox med svart moltontyg och kan även bistå med rekvisita. Med eller utan teknik. 

Plus 46 Studio AB är er partner när det kommer till att producera och paketera event och produktioner. Vi anpassar våra studios så att de möter och matchar dina behov. Tillsammans med vårt team ser vi till att produktionen blir precis som ni tänkt er, digitalt eller på plats i studion.

Hyra Studio 1, 100 kvm,  
Pris 9.000 kr/halvdag 
Pris 15.000 kr/heldag

Priserna är angivna exklusive moms & teknik. Grundläggande takbelysning, el och 1000gb internet ingår.

helvit fotostudio, helvit studio, vit videostudio, whitebox,
streamingstudio, livestudio, tvstudio, inspelningsstudio, videostudio, webbinarstudio, eventstudio, barstudio
helvit fotostudio, helvit studio, vit videostudio, whitebox,

Fullt utrustad inspelningsstudio i Stockholm

Inspelningsstudion är utrustad för att genom skärmarna och medhörningen kunna hålla liveevent där det är smidigt att samtala med deltagarna via länk. Samtidigt som ni på plats kan visa upp presentationsmaterial, filmklipp, frågeställningar, omröstningar eller logotyper och annan typ av grafisk design. Väl på plats i studion kan vi nyttja våra fasta kameror, samtidigt som vi har kameraman, bildproducenter, ljudproducenter och vår producent på plats för att hjälpa er.

Skapa ditt event eller produktion i vår studio

Studio 1 erbjuder flexibla hyresalternativ för kunder som behöver en egen studio för sina produktioner. Du kan hyra studion med eller utan teknik och tekniker, och vi kan även tillhandahålla utrustning och lösningar efter behov. Vår professionella personal finns alltid tillgänglig för att ge support och rådgivning under hela inspelningsprocessen.

I Studio 1 kan man välja att arbeta med valfri bakgrund. Som standard har vi vita väggar alternativt greenscreen, greenbox, eller blackbox med svart moltontyg och kan även bistå med rekvisita. Med eller utan teknik.Eller varför inte skapa ett event på plats i vår lokal med publik? När det kommer till att sända live eller spela in är Plus 46 Studio AB din partner att kontakta.

Kom i kontakt med oss idag för att diskutera mer om de möjligheter som finns genom att hyra vår inspelningsstudio i Stockholm!