Hyra PODDstudio i Stockholm

Upptäck Studio 3 hos Plus 46 Studio AB – vår flexibla poddstudio i Stockholm. Perfekt för videopoddar, poddinspelning, röstpålägg, ljudboksinspelning, radioreklam, voice over och mer. Med minimal uppstartstid är vår röststudio, ljudstudio, idealisk för dem som vill komma igång snabbt. Utrustad med modern teknik och anpassningsmöjligheter för att möta dina specifika behov.

PODDSTUDIO i Stockholm

Välkommen till Studio 3 – en prisvärd poddstudio i Stockholm med komplett teknik. Här kan du hålla nere kostnaderna genom att själv hantera inspelningen efter en kort introduktion. Om du behöver hjälp finns vår video- och ljudtekniker till hands. Studio 3 är anpassad för videopodd, poddcast, röstpålägg, ljudboksinspelning, utbildning, radioreklam, inläsning, voice over med mera.

Med toppmodern teknik och proffsig ljudutrustning säkerställer vi enastående bild- och ljudkvalitet i vår studio. Oavsett erfarenhet kan vi anpassa studion efter dina behov.

Vi förstår vikten av snabbhet och effektivitet när det gäller ljudproduktion. Studio 3 är perfekt för en snabb och smidig start, och vår professionella personal står redo med teknisk support och vägledning.

Tekniken ingår i lokalhyran, vilket ger er en komplett lösning för ljud- och videoproduktioner. Med modern utrustning och erfaren personal får ni bästa möjliga resultat.

Hyr Studio 3 - en otroligt prisvärd PODD-, LJUDSTUDIO

Studio 3 – är vår professionella ljudstudio och poddstudio på 25 kvm. Med fokus på röstinspelningar och ljudproduktion är Studio 3 den perfekta platsen för att skapa poddar, videopoddar, spela in ljudböcker, genomföra intervjuer, producera radioreklam och utföra andra röstrelaterade projekt.

I studion finner även ett separat isolerat ljudbås som säkerställer optimal ljudkvalitet även vid krävande inspelningar. 

För videopoddinspelningar erbjuder vi olika bakgrunder såsom en svart tygvägg eller en greenscreenvägg. Vi tillhandahåller även olika rekvisita som ståbord, barstolar eller fåtöljer med soffbord för att skapa den önskade atmosfären.

Teknikutrustningen ingår i lokalhyran för Studio 3, vilket ger er en smidig och komplett lösning för era ljud- och videoproduktioner. Vår moderna utrustning och professionella personal säkerställer att ni får bästa möjliga resultat.

Ta ert ljud- och poddskapande till nästa nivå med Studio 3. Kontakta oss idag för att boka studion och låt oss hjälpa er att skapa professionella och imponerande ljudproduktioner.

Priser för poddinspelning i Studio 3:
3000 kr/halvdag (4 timmar) 
5000 kr/heldag (8 timmar)

Priser för videopoddinspelning i Studio 3:
4500 kr/halvdag (4 timmar)
6500 kr/heldag (8 timmar)

hyra poddstudio i stockholm, röststudio, ljudstudio, ljudbås, röstpålägg
podd 300767270 170478488831324 411834744194439724 n Medel
20230711 154235

Bilder på olika evenemang i Studio 3

Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
20230608 101756 Medel
20230711 162121
20230111 154553
20230711 162202
Poddstudio, poddcaststudio, podcast, poddinspelning
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
Greenscreenstudio, green screen studio, greenbox, musikvideo, inspelningsstudio, videostudio, musikvideostudio, videopoddstudio
patrik knoos1png Medel

Studio 3 - ljudstudio - videopoddstudio

Studio 3 är vår flexibla poddstudio hos Plus 46 Studio AB – perfekt för att skapa professionella videopoddar och ta del av den senaste trenden. Med en yta på 25 kvm erbjuder Studio 3 en modern och anpassningsbar miljö för att göra dina videopoddprojekt till verklighet.

Vi har all teknik du behöver för att vara en del av videopoddtrenden. Studio 3 är utrustad med den senaste tekniken och har specialdesignade inspelningsytor för att säkerställa högsta möjliga ljud- och bildkvalitet. Vi erbjuder olika bakgrunder att välja mellan, inklusive en svart tygvägg eller en greenscreenvägg för att skapa en professionell och anpassad visuell estetik.

Vår dedikerade personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med teknik och produktion. Vi strävar efter att göra din videopoddsupplevelse så smidig som möjligt, vilket innebär minimal uppstartstid och hög kvalitet i varje inspelning.

Studio 3 är den perfekta platsen för att producera videopoddar, spela in ljudböcker, skapa röstpålägg, producera radioreklam och mycket mer. Vi är dedikerade att tillhandahålla en komplett lösning för dina behov, inklusive all teknikutrustning som ingår i lokalhyran.

Gå med i videopoddtrenden med Studio 3 hos Plus 46 Studio AB. Kontakta oss idag för att boka studion och ta del av vårt breda utbud av teknik och professionell support för dina videopoddprojekt.

Fördelarna med videopoddar:

Att skapa en videopodd ger dig flera fördelar. För det första kan du nå en bredare publik genom att erbjuda både ljud och bild. Det visuella elementet tillför en extra dimension till din podd och kan göra den mer engagerande och underhållande för din publik.

Videopoddar ger också möjligheten att uttrycka dig på ett mer visuellt sätt. Du kan använda grafik, bilder, presentationer och andra visuella hjälpmedel för att förstärka ditt budskap och göra det mer lättförståeligt.

Dessutom öppnar videopoddar upp för nya möjligheter till samarbete och marknadsföring. Du kan bjuda in gäster till din studio för att spela in avsnitt och interagera med dem ansikte mot ansikte. Dessutom kan du dela klipp från dina videopoddar på olika plattformar och dra nytta av den ökade synligheten och delningsmöjligheterna.

Upptäck fördelarna med videopoddar i Studio 3 hos Plus 46 Studio AB

En röstpodd är ett populärt format för att dela information och underhållning genom ljud. Det är ett enkelt och effektivt sätt att nå en publik med hjälp av rösten som medium. Genom att fokusera på ljudet kan röstpoddar skapa en intim och personlig upplevelse för lyssnaren, där berättande och röstens nyanser får större betydelse.

Å andra sidan har videopodden revolutionerat poddformatet genom att lägga till en visuell dimension. En videopodd kombinerar ljud och bild, vilket ger en mer engagerande och interaktiv upplevelse för tittarna. Genom att inkludera video i dina poddsändningar kan du inte bara kommunicera med hjälp av rösten, utan också visa ansiktsuttryck, gester och visuella hjälpmedel som stärker ditt budskap.

Fördelarna med videopoddar är många. För det första skapar videon en starkare koppling med din publik genom att ge dem möjlighet att se dig och din gäst i realtid. Detta skapar en känsla av närvaro och förtroende, vilket kan öka lyssnarnas engagemang och lojalitet. Dessutom kan videopoddar dra nytta av visuella hjälpmedel, som presentationer, bildspel eller demonstrationsvideor, för att förstärka ditt budskap och förtydliga komplexa ämnen.

En annan fördel med videopoddar är deras bredare distributionspotential. Genom att inkludera video kan du publicera dina avsnitt på plattformar som Tiktok, YouTube eller andra videoplattformar, vilket ger dig möjlighet att nå en större publik och locka till dig nya tittare.

Videopoddar ger också möjligheter till nya intäktsströmmar. Genom att inkludera visuell reklam eller sponsringsavtal kan du öka dina intäkter och göra din podd mer lönsam. Dessutom ger videon dig möjlighet att skapa premiuminnehåll som du kan erbjuda mot en avgift, vilket ger dig ytterligare möjligheter att monetarisera din podd.

Med Studio 3 hos Plus 46 Studio AB får du den perfekta miljön och tekniken för att producera högkvalitativa videopoddar. Kontakta oss idag för att boka studion och ta del av fördelarna med videopoddformatet.

Pris för röstpoddinspelning i Studio 3:
3000 kr/heldag (exklusive moms, 8 timmar).
5000 kr/heldag (exklusive moms, 8 timmar). 

Pris för videopoddinspelning i Studio 3:
4500 kr/halvdag (exklusive moms, 4 timmar).
6500 kr/heldag (exklusive moms, 8 timmar). 

20230628 160318 Medel
20211209 171944 Medel
20230711 162113

Fler studios hos Plus 46 Studio AB

20230126 144054 Medel
20230214 173159 Medel
20221120 153739 Medel
20230316 162605 Medel
20211021 111437 Medel
helvit fotostudio, helvit studio, vit videostudio, whitebox,

Välkommen till Plus 46 Studio AB – din partner för studio, event, LIVESTREAMING och videoproduktion!

Med över tio års erfarenhet och tre toppmoderna studios i Stockholm, Alvik, erbjuder vi högkvalitativa och professionella produktioner till konkurrenskraftiga priser. Vårt automatiserade system möjliggör anpassad rörlig tv-grafik och ger er en imponerande visuell upplevelse.

Vi är flexibla och skräddarsyr våra studios efter era behov, önskemål och budget. Alternativt kan vi komma till er och installera vår mobila studioutrustning på plats. Vi erbjuder även uthyrning av tekniker och sändningsproducenter för ljud- och videoproduktion, om ni behöver extra personal.

Eftersom varje projekt och behov är unika ber vi er att kontakta oss för mer information och för att få en prisuppgift anpassad efter era specifika önskemål.

Vi ser fram emot att höra från er och berätta mer om de möjligheter som finns genom att hyra en studio av oss. Tveka inte att ta kontakt och låt oss hjälpa er skapa en framgångsrik produktion.

Kontakta oss idag för mer information, boka ett studiobesök eller begära en offert. Ring oss på 070-7505990 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].