DIGITAL KONFERENS? - Vi erbjuder en komplett lösning för era digitala konferenser!

Vi erbjuder tekniskt stöd, sändning och innovativ produktionsteknik för digitala konferenser och hybridevent. Spar tid och pengar genom att hålla konferensen i våra fullt utrustade studio. Fokusera på att leverera en högkvalitativ upplevelse med avancerad TV-grafik, medan vi tar hand om resten. Ta din digitala konferens till nästa nivå med oss. 

DIGITAL KONFERENS I Stockholm

Upptäck vår heltäckande lösning för digitala konferenser hos Plus 46 Studio AB. Vi erbjuder inte bara tekniskt stöd och sändning till populära plattformar som Zoom, Teams, Meets och andra, utan även en innovativ och automatiserad produktionsteknik. Med vårt effektiva produktionssystem kan vi skapa imponerande konferensupplevelser med avancerad TV-grafik, samtidigt som vi håller kostnaderna på en rimlig nivå. 

Hos oss kan du hålla din konferens i våra fullt utrustade studios och eliminera behovet av kostsamma transport- och riggtider. Låt oss ta hand om hela processen, från teknisk support och sändning till produktion och grafisk design, så att du kan fokusera på att leverera en högkvalitativ konferensupplevelse. Kontakta oss idag för att ta din digitala konferens till nästa nivå tillsammans med Plus 46 Studio AB.

Skapa en Framgångsrik Digital Konferens hos Plus 46 Studio AB

Vi på Plus 46 Studio AB erbjuder en heltäckande lösning för digitala konferenser som inte bara omfattar tekniskt stöd och sändning till plattformar som Zoom, Teams, Meets och andra, utan även en innovativ och automatiserad produktionsteknik. Med vårt effektiva produktionssystem kan vi skapa imponerande konferensupplevelser med avancerad TV-grafik, samtidigt som vi håller kostnaderna på en rimlig nivå.

Att hålla din konferens i våra professionella studios innebär att du slipper tänka på att transportera utrustning och rigga upp och ner på plats. Våra studios är fullt utrustade och redo att användas, vilket sparar värdefull tid och eliminerar behovet av kostsamma logistiska arrangemang. Du kan fokusera på att leverera en högkvalitativ konferensupplevelse utan att behöva oroa dig för tekniska hinder eller tidsbegränsningar.

Vi förstår vikten av att leverera en sömlös och professionell konferensupplevelse till dina deltagare, oavsett vilken digital kanal du väljer. Vårt erfarna team är väl förtrogna med att anpassa och optimera sändningar för olika plattformar och kan hjälpa dig att nå ut till en bred publik på en rad olika digitala plattformar, inklusive YouTube och många fler.

Vi har också utvecklat ett automatiserat produktionssystem som gör det möjligt för oss att genomföra effektiva produktioner med minimal bemanning. Detta innebär att vi kan erbjuda avancerad TV-grafik till konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du får en professionell paketering som ger din digitala konferens en högkvalitativ och engagerande visuell upplevelse.

När du väljer att hålla din digitala konferens hos oss behöver du inte längre bekymra dig om kostsamma rigg upp- och ner-tider eller transportkostnader. Våra studios är redan fullt utrustade och klara att användas, vilket sparar värdefull tid och eliminerar behovet av omfattande logistiska arrangemang. Du kan fokusera på att skapa en imponerande konferensupplevelse medan vi tar hand om resten.

Låt oss ta hand om hela processen för din digitala konferens, från teknisk support och sändning till produktion och grafisk design. Vi har expertisen och resurserna för att skapa en imponerande och framgångsrik konferensupplevelse för både dig och dina deltagare. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att ta din digitala konferens till nästa nivå.

stream7 Medel
20211019 150726 Medel
20211021 111437 Medel
20211021 112315 Medel
20211021 111502 Medel
stream4 Medel
stream10 Medel
stream5 Medel
20230126 144113 Medel
20210704 161555 Medel 1

10 fördelar med en digital konferens

Flexibilitet och Tillgänglighet:

  • 1.Geografisk Flexibilitet: Deltagare kan delta i konferensen oavsett var de befinner sig geografiskt. Det eliminerar behovet av resor och möjliggör deltagande från olika platser runt om i världen.
  • 2. Tidsflexibilitet: Digitala konferenser ger möjlighet att anpassa tidsschemat för deltagarna. Det gör det enklare att inkludera personer från olika tidszoner och skapa en mer bekväm upplevelse för alla.

Kostnadseffektivitet:

  • 3. Spara på Resekostnader: Genom att eliminera behovet av resor och boende kan digitala konferenser vara kostnadseffektiva för både arrangörer och deltagare.
  • 4. Lägre Evenemangskostnader: Det krävs inte lika mycket fysisk infrastruktur och logistik för att arrangera en digital konferens jämfört med en traditionell konferens. Det kan leda till betydligt lägre kostnader för arrangörens sida.

Delaktighet och Interaktion:

  • 5. Interaktivitet: Digitala konferenser kan erbjuda olika interaktiva funktioner som chatt, frågesessioner, omröstningar och virtuella nätverksmöjligheter. Detta ökar deltagarnas engagemang och möjligheterna till interaktion.
  • 6. Delning av Material: Digitala konferenser kan erbjuda enklare och snabbare distribution av presentationer, dokument och andra material till deltagarna. Det gör det möjligt för deltagarna att enkelt ta del av och återkomma till informationen.

Ökad Deltagarantal och Mångfald.

  • 7. Skalbarhet: Digitala konferenser kan rymma ett större antal deltagare än vad en fysisk konferenslokal kan. Det ger möjlighet att nå en bredare publik och locka fler deltagare.
  • 8. Ökad Mångfald: Genom att ta bort geografiska och ekonomiska hinder kan digitala konferenser locka deltagare från olika branscher, bakgrunder och geografiska områden. Det kan skapa en mer diversifierad och berikande konferensupplevelse.

Inspelningar och Tillgänglighet:

  • 9. Inspelningar och Återspelning: Digitala konferenser kan spelas in och göras tillgängliga i efterhand. Det ger deltagare möjlighet att återuppleva sessioner, eller de som inte kunde delta i realtid att ta del av konferensen vid ett senare tillfälle.
  • 10. Tillgänglighet: Digitala konferenser kan erbjuda möjligheter för deltagare med olika tillgänglighetsbehov att delta på lika villkor. Det kan inkludera texttranskriptioner, tolkningstjänster och andra anpassningar för att göra konferensen tillgänglig för alla.

Omvandla din digitala konferens till ett hybrid-event i våra lokaler

Ta steget från enbart digitalt till ett engagerande hybrid-event hos oss. Vår unika möjlighet att kombinera digital teknik med fysiska möten ger dig en helt ny dimension av konferenser.

Utforska våra flexibla och välutrustade lokaler för att skapa en minnesvärd upplevelse för både deltagare på plats och online. Omvandla din digitala konferens till ett dynamiskt och interaktivt digifysiskt event.

Vår lokal är verkligen det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är en viktig faktor. Genom att kombinera produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal erbjuder vi en unik möjlighet att hålla kostnaderna nere samtidigt som du får ut det mesta av din upplevelse.

Vi erbjuder en stark fördel när det kommer till hybridevent – eliminering av tid och kostnad för att rigga upp och rigga ner all teknik i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. 

Genom att ha all nödvändig utrustning installerad i våra lokaler slipper du hyra, transportera och installera teknik externt. Det innebär att du sparar pengar på hyra, transport och externa tekniker. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra.

Vår lokal erbjuder allt du behöver för att skapa ett framgångsrikt hybridevent. Med vår toppmoderna tekniska utrustning och produktionsmöjligheter tillsammans med vår dedikerade personal som finns tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en succé utan att spränga budgeten.

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten och upplevelsen. Genom att välja vår lokal för ditt hybridevent får du en överlägsen valuta för pengarna samtidigt som du får tillgång till en professionell och välutrustad miljö.

Så låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för dina deltagare utan att det kostar en förmögenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att välja vår lokal för ditt kostnadseffektiva hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang som imponerar på både dig och dina deltagare.

20190528 220156 Medel
Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.
20190528 185012 Medel
20191026 124455 kopia Medel
20221120 154004 Medel 1
20191026 194931 Medel
20221120 153944 Medel
20221120 110009 Medel
20221120 140528 Medel
P1010799 Medel

Skapa en minnesvärd konferensupplevelse - Kontakta oss för din digitala konferens eller hybrid-event

Är du redo att ta din konferens till nya höjder? Fyll i vårt formulär eller kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt och minnesvärt event. Vårt erfarna team står redo att guida dig genom processen och leverera en sömlös och professionell konferensupplevelse. Låt oss tillsammans skapa ett evenemang utöver det vanliga. Välkommen till Plus 46 Studio AB – din partner för framgångsrika digitala konferenser.