Digital konferens

Välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag med en lyckad digital konferens!

Har ni planer på att genomföra en konferens i digital form så har ni kommit rätt. Vi på Plus 46 Studio AB har tre stycken studios varav en större inspelningsstudio som lämpar sig utmärkt för alla typer av digitala konferenser. Vi har dessutom ett produktionsteam på plats som står till ert förfogande när det gäller planering, uppkoppling, rekvisita samt annan typ av nödvändigheter som krävs för att skapa en lyckad digital konferens.

Med ursprung inom e-sporten samt över 300 större livesändningar i bagaget så är vi säkra på att vi har den erfarenheten och engagemanget som ni letar efter.

Vi bistår er med rätt teknik
och rätt expertis

Vi vet att många upplever att det är lite för få timmar på ett dygn och svårt att få ihop dagarna med mycket på jobbet samt ett privatliv som ska fungera. Inte minst för dig som sitter och planerar ert företags nästa digitala konferens så vet vi att detta kan vara en stressig och påfrestande uppgift. Därför vill vi på Plus 46 Studio AB axla ansvaret och skapa en lyckad och minnesvärd digital konferens åt er. När ni anlitar oss står vi till ert förfogande som en helhetspartner och genom vår gedigna erfarenhet inom produktioner och livesändningar bistår vi er med rätt kompetens och rätt teknik. För oss räcker det med att ni berättar om era ideér och visioner med er digital konferens, därefter tar vi hand om projektet och sätter ihop ett format som passar er och era behov.

Vi på Plus 46 Studio AB har tre studios med tillhörande utrustning såsom, kameror, mikrofoner, belysning, skärmar etc, samt ett produktionsteam. En avgörande faktor till en lyckad digital konferens är givetvis tekniken och kvaliteten på sändningen. Vi säkerställer därför rätt teknik baserat på omfattningen av er konferens.

hyra studio digifysiskt seminarie
hyra studio seminarie

Många fördelar med en
digital konferens

Det finns många fördelar med att hålla en konferens i digital form. Det är till att börja med betydligt mer kostnadseffektivt för er som företag kontra en fysiskt konferens. Det är också enkelt och kräver mindre planering från er som företag. Ur en miljöaspekt är det också ett bättre och snällare alternativ som sparar på jordens resurser.
Vi har blivit otroligt duktiga på att interagera i digital form och företagen som vi hjälpt under åren har varit väldigt positiva över hur personligt och lyckat evenemanget varit. Bara fantasin sätter era gränser på hur vi kan utforma er digitala konferens.

Kontakta oss för att anordna
er digitala STREAMPRODUKTION

Skicka in en förfrågan eller ring till oss för att bolla kring hur vi skulle kunna tillsammans sätta upp er nästa digitala konferens. Med våra erfarna producenter och projektledare får ni allt stöd som ni behöver för att kunna sätta ihop en riktigt kvalitativ produktion. 

Kontakta oss idag!