Digitala möten

Skapa effektiva och välproducerade digitala möten. Från digital konferens, hybridevent till AW och digitala stämmor. Hos Plus 46 Studio AB blir dina digitala möten lite smidigare och lite bättre producerade!

Året 2020 kommer gå till historien inte bara för den pandemi som svepte över världen, utan också för året då digitala möten vart den nya normen. Både företag och användare har insett fördelarna med att vara platsoberoende för att skapa effektivare möten och ett effektivare arbetssätt. Digitala möten, konferenser och hybridevent är här för att stanna i vår vardag och kommer med största sannolikhet ersätta många fysiska möten framöver.

Plus 46 Studio AB hjälper er skapa effektivare digitala möten. Det kan handla om allt från en digital föreläsning, hybridevent, webbinar eller varför inte ha er konferens på länk. Plus 46 Studio AB finns här för ert förfogande för att skapa den bästa upplevelsen av det digitala mötet. Med en fullutrustad inspelningsstudio som är helt anpassningsbar efter ert behov ser vi till att skapa en effektiv och kvalitativ produktion.

Skapa effektiva möten

Att vara den som är ansvarig för ett digitalt möte kräver engagemang liksom kunskap om hur all teknik fungerar. Genom att ha rätt teknisk utrustning och team skapar vi rätt förutsättningar för er att ha effektiva digitala möten eller event. 

En av de viktigaste delarna för ett effektivt digitalt event är att ha en förberedd agenda och strukturen för att genomföra det. Det minimerar risken för utdragna och osammanhängande samtal som inte hör till mötet eller eventet.

Plus 46 Studio AB har stor erfarenhet av att anordna och producera digitala möten och event för företag, föreningar och organisationer. Några av de typer av digitala möten som vi kan genomföra tillsammans med er är: webbinar, produktpresentation, föreläsning, företagskickoff, seminarium, lansering, presentationer, utbildning eller kvartalsrapport där era åskådare kan deltaga och ställa frågor direkt i chatten. 

studio kontrollrum stockholm
studio digital möte svensk bilsport

digital stämma

Har det blivit dags för årsstämma eller föreningsstämma? Låt oss hjälpa er skapa en effektiv digital stämma för samtliga deltagare. Med rätt teknik och erfaret team hjälper vi er planera, producera och livesända stämman, tillsammans med deltagarna. 

digital konferens

Konferenser har traditionellt handlat om att samla alla medarbetare för att i ett kompakt schema få ihop möten och aktiviteter. De digitala företagsarrangemangen är en del av vår nya verklighet. Låt därför oss hjälpa er skapa en digital konferens. 

studio seminarie
studio live event esport

digitalt event

Vill du skapa ett digitalt event för befintliga kunder, föreningsmedlemmar eller anställda. Ta hjälp av oss på Plus 46 Studio AB för att skapa ett lyckat digitalt event. 

digital aw

Varför inte runda av fredagen med en digital AW där ni engagerar medarbetare för att få en riktigt bra start på helgen. Den digitala AW:n gör att alla medarbetare kan delta oavsett plats de sitter på. 

studio inspelning streetstar

Vad är digitala möten?

Digitala möten är det sammanfattande begreppet för alla typer av möten och event som sker uppkopplat via digitaliserade plattformar, som exempelvis Microsoft Teams, Zoom, Discord & Skype.
Det är helt enkelt möten där deltagarna inte behöver vara på den fysiska platsen för att kunna delta.

Detta skapar enorma möjligheter för företag och dess anställda att effektivare kunna ha event och möten, oavsett vart i världen som de befinner sig. När man pratar om fördelarna med digitala möten finns det framförallt tre stycken som vi tycker är viktiga att lyfta fram:

Tidseffektivt
Genom att kunna koppla upp sig från den plats personen befinner sig för att kunna delta i ett möte eller event sparar varje individ massor av restid. Det pratas mycket om i arbetslivet att maximera timmarna på dagen. Detta är verkligen ett sätt att kunna få sina anställda att maximera sin tid, genom att inte behöva transportera sig mellan möten/event. Digitala möten med en tydlig agenda har också en tendens att genomföras snabbare.

Kostnadseffektivt
Först och främst har tidsbesparingar kring digitala möten en ekonomisk effekt också. Genom att kunna lägga mer fokus på arbetsuppgifter och mindre på resande och långa möten, så kan de ekonomiska besparingarna bli enorma. Sedan finns det en självklar kostnadsbesparing, och det är transportkostnader som helt eller delvis försvinner vid nyttjande av digital möten.

Miljövänligt
Alla vet idag att resande har en stor miljöpåverkan, oavsett om det sker med bil, tåg eller flyg. Genom att inte transportera anställda kors och tvärs över landet/världen för varje möte eller event, görs enorma besparingar på miljön.

studio kontrollrum eracing
studio årsstämma LK system
hyra studio seminarie
studio event esport porsche

Kontakta oss idag för hjälp med ert digitala möte

Vi hoppas du känner dig intresserad och vill veta mer om hur just vi på Plus 46 Studio AB kan hjälpa er med en lyckad produktion. Det kan handla om alltifrån enskilda poddinspelningar, till livesändningar och event. Då våra kunders behov är väldigt olika och således också omfattningen av projekten så ber vi dig att kontakta oss för mer information samt prisuppgift.

Vi ser fram emot din kontakt för att berätta mer om möjligheterna som finns genom att hyra studio av oss.