Digitala möten

Ta dina möten till en ny nivå med våra digitala möteslösningar. Oavsett om det är en konferens, ett hybridevent eller en företagsstämma, kan vi hjälpa dig skapa effektiva och välproducerade mötesupplevelser. Med vår expertis och moderna teknik levererar vi smidiga och professionella digitala möten som imponerar på deltagarna. 

DIGITAL STUDIO I Stockholm

Året 2020 kommer gå till historien som det år då digitala möten blev den nya normen, drivet av den globala pandemin. Företag och användare har snabbt insett fördelarna med att vara platsoberoende och har anammat digitala möten som ett effektivare sätt att samarbeta och arbeta. Digitala möten, konferenser och hybridevent har nu blivit en integrerad del av vår vardag och förväntas troligtvis ersätta många fysiska möten framöver. Hos oss på Plus 46 Studio AB är vi väl rustade för att hjälpa dig skapa imponerande och sömlösa digitala mötesupplevelser.

Plus 46 Studio AB är din partner för att skapa effektivare och kvalitativa digitala möten. Vi erbjuder en rad olika tjänster, från digitala föreläsningar och hybridevent till webbinarier och konferenser via länk. Med vår fullt utrustade och anpassningsbara inspelningsstudio ser vi till att leverera den bästa mötesupplevelsen. Låt oss ta hand om tekniken och produktionen, så att ni kan fokusera på innehållet och skapa meningsfulla möten online. Tillsammans tar vi ert digitala möte till nästa nivå.

Skapa effektiva möten

Att vara den som är ansvarig för ett digitalt möte kräver engagemang liksom kunskap om hur all teknik fungerar. Genom att ha rätt teknisk utrustning och team skapar vi rätt förutsättningar för er att ha effektiva digitala möten eller event. 

En av de viktigaste delarna för ett effektivt digitalt event är att ha en förberedd agenda och strukturen för att genomföra det. Det minimerar risken för utdragna och osammanhängande samtal som inte hör till mötet eller eventet.

Plus 46 Studio AB har stor erfarenhet av att anordna och producera digitala möten och event för företag, föreningar och organisationer. Några av de typer av digitala möten som vi kan genomföra tillsammans med er är: webbinar, produktpresentation, föreläsning, företagskickoff, seminarium, lansering, presentationer, utbildning eller kvartalsrapport där era åskådare kan deltaga och ställa frågor direkt i chatten. 

20221128 131311 Medel
20230311 101135 Medel

digital stämma

Har det blivit dags för årsstämma eller föreningsstämma? Låt oss hjälpa er skapa en effektiv digital stämma för samtliga deltagare. Med rätt teknik och erfaret team hjälper vi er planera, producera och livesända stämman, tillsammans med deltagarna. 

digital konferens

Konferenser har traditionellt handlat om att samla alla medarbetare för att i ett kompakt schema få ihop möten och aktiviteter. De digitala företagsarrangemangen är en del av vår nya verklighet. Låt därför oss hjälpa er skapa en digital konferens. 

20211021 145724 Medel
20221120 153823 Medel

digitalt event

Välkommen till en värld av spännande och engagerande digifysiska hybridevent! Hos Plus 46 Studio AB är vi specialister på att arrangera och producera dynamiska och minnesvärda evenemang som kombinerar det bästa av det digitala och det fysiska. Oavsett om det är en konferens, kundevent, produktlansering eller företagsfest, hjälper vi er att skapa en imponerande upplevelse både online och offline. Med vår expertis inom livestreaming, interaktivitet och kreativ produktion kan vi skräddarsy och leverera en engagerande eventupplevelse för er publik, oavsett om de deltar på plats eller online. 

digital aw

Få en nytändande och interaktiv After Work-upplevelse direkt till era digitala plattformar. Oavsett om det handlar om att anordna ett informellt mingel eller ett mer strukturerat event, erbjuder vi på Plus 46 Studio AB skräddarsydda lösningar för att arrangera en minnesvärd Digital After Work (AW). Med vår expertis inom livestreaming och eventproduktion kan vi hjälpa er att skapa en engagerande och underhållande AW-upplevelse för era medarbetare eller kunder, oavsett var de befinner sig. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med att arrangera ett dynamiskt och virtuellt AW-event som kommer att sätta guldkant på er arbetsvecka.

20210607 225729 Medel

Vad är digitala möten?

Digitala möten är det sammanfattande begreppet för alla typer av möten och event som sker uppkopplat via digitaliserade plattformar, som exempelvis Microsoft Teams, Zoom, Discord & Skype.
Det är helt enkelt möten där deltagarna inte behöver vara på den fysiska platsen för att kunna delta.

Detta skapar enorma möjligheter för företag och dess anställda att effektivare kunna ha event och möten, oavsett vart i världen som de befinner sig. När man pratar om fördelarna med digitala möten finns det framförallt tre stycken som vi tycker är viktiga att lyfta fram:

Tidseffektivt
Genom att kunna koppla upp sig från den plats personen befinner sig för att kunna delta i ett möte eller event sparar varje individ massor av restid. Det pratas mycket om i arbetslivet att maximera timmarna på dagen. Detta är verkligen ett sätt att kunna få sina anställda att maximera sin tid, genom att inte behöva transportera sig mellan möten/event. Digitala möten med en tydlig agenda har också en tendens att genomföras snabbare.

Kostnadseffektivt
Först och främst har tidsbesparingar kring digitala möten en ekonomisk effekt också. Genom att kunna lägga mer fokus på arbetsuppgifter och mindre på resande och långa möten, så kan de ekonomiska besparingarna bli enorma. Sedan finns det en självklar kostnadsbesparing, och det är transportkostnader som helt eller delvis försvinner vid nyttjande av digital möten.

Miljövänligt
Alla vet idag att resande har en stor miljöpåverkan, oavsett om det sker med bil, tåg eller flyg. Genom att inte transportera anställda kors och tvärs över landet/världen för varje möte eller event, görs enorma besparingar på miljön.

kontrollrum, livestreaming, livestudio, inspelningsstudio, tvstudio
20221130 103229 Medel
20221007 091730 Medel
20221207 221944 Medel
20211021 145724 Medel

Kontakta oss idag för hjälp med ert digitala möte

Vi hoppas du känner dig intresserad och vill veta mer om hur just vi på Plus 46 Studio AB kan hjälpa er med en lyckad produktion. Det kan handla om alltifrån enskilda poddinspelningar, till livesändningar och event. Då våra kunders behov är väldigt olika och således också omfattningen av projekten så ber vi dig att kontakta oss för mer information samt prisuppgift.

Vi ser fram emot din kontakt för att berätta mer om möjligheterna som finns genom att hyra studio av oss.