HyrA Studio I Stockholm - Spela in din film hos oss!

Letar du efter att hyra en studio i Stockholm med utmärkta kommunikationer? På Plus 46 Studio AB erbjuder vi moderna och välutrustade studios som kan anpassas helt efter dina behov och önskemål.

Vår Studio 1 är strategiskt belägen precis vid tvärbanestationen Johannesfred, vilket gör oss lättillgängliga för både dig och ditt team. Dessutom kan du dra nytta av bekvämligheter som lastkaj, bra parkeringsmöjligheter och närheten till Sveriges främsta uthyrare av AV-teknik, Ljud & Bildmedia AB.

anpassningsbar FILMstudio i Stockholm

Upptäck fördelarna med att hyra Studio 1. En anpassningsbar, prisvärd och flexibel videostudio i Stockholm för din nästa filminspelning, webbinar, föreläsning eller reklamfilm. Hos Plus 46 Studio AB erbjuder vi toppmoderna studios som kan skräddarsys helt efter dina behov och önskemål. 

Vår modulära studioinfrastruktur gör det möjligt att skapa unika och professionella miljöer för reklambyråer, filmbolag, företag och föreningar. Oavsett om du planerar en filminspelning eller vill producera en imponerande reklamfilm, så ger vi dig möjligheten att starta från en blank canvas där du kan förverkliga dina kreativa visioner utan begränsningar av färdigbyggda studio sets. Vill du ha en ett färdigt studioset kan du utnyttja vår rekvisita. Vi erbjuder valfri bakgrund, green screen, blackbox, helvitt, stolar, fåtöljer, ståbord, soffbord och skärmar. Saknar vi det du behöver så löser vi det. 

Hyr Studio 1 - en flexibel och modulär videostudio

Vår största Studio 1 sträcker sig över 100 kvm och är den perfekta platsen för reklamfilmer, filminspelningar och en rad olika evenemang. Med vår anpassningsbara och flexibla studioyta kan ni skapa unika miljöer för era kreativa projekt.

Oavsett om ni behöver en svart tygbakgrund, greenscreen eller ett helvitt utrymme med vitt golv för professionella fotosessioner, kan vi tillgodose era behov. Vi erbjuder även olika skärmalternativ s

Pris hyra Studio 1:

  • Halvdag: 9000 kr (exklusive moms)
  • Heldag: 15000 kr (exklusive moms)
    (OBS! att lokalhyran inte inkluderar teknik eller personal förutom grundläggande belysning, el, internet 1000gb.)
streamingstudio, livestudio, tvstudio, inspelningsstudio, videostudio, webbinarstudio, eventstudio, barstudio
helvit fotostudio, helvit studio, vit videostudio, whitebox,

Bilder på olika evenemang i Studio 1

Studio 1 - live och eventstudio

Studio 1 är inte bara en utmärkt hyrstudio, den är även perfekt för att genomföra olika typer av produktioner och event. Med sin rymliga yta på 100 kvm kan studion anpassas för en mängd olika ändamål. Oavsett om du planerar att genomföra webbinar, produktpresentationer, seminarier, lanseringar, utbildningar, digitala möten, digifysiska event, föreläsningar, kvartalsrapporter eller filminspelningar, så är Studio 1 den idealiska platsen för att skapa imponerande och professionella resultat. Vi erbjuder flexibla lösningar för att möta dina specifika behov och kan även tillhandahålla teknik och tekniker för att säkerställa en smidig genomförande av ditt evenemang eller din produktion. 

Vår studio har också fördelen av utmärkt kommunikation tack vare närheten till tvärbanestationen Johannesfred. Med bekväm tillgång till kollektivtrafik är det enkelt för dig och ditt team att ta er till studion. Dessutom erbjuder vi lastkaj för enkel lastning och lossning, samt bra parkeringsmöjligheter för både bilar och filmbolagets utrustning. Vi är även belägna bara en kort promenad från Ljud & BildMedia AB, Sveriges främsta uthyrare av AV-teknik. Denna närhet har uppskattats av filmbolag under filminspelningar, då det underlättar tillgången till högkvalitativ utrustning och support.

 

Vår STUDIOBAR är verkligen det perfekta valet för livesända hybridevent där kostnadseffektivitet & tid är en viktig faktor!

Vår lokal är verkligen det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är en viktig faktor. Genom att kombinera produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal erbjuder vi en unik möjlighet att hålla kostnaderna nere samtidigt som du får ut det mesta av din upplevelse.

Vi erbjuder en stark fördel när det kommer till hybridevent – eliminering av tid och kostnad för att rigga upp och rigga ner all teknik i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. 

Genom att ha all nödvändig utrustning installerad i våra lokaler slipper du hyra, transportera och installera teknik externt. Det innebär att du sparar pengar på hyra, transport och externa tekniker. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra.

Vår lokal erbjuder allt du behöver för att skapa ett framgångsrikt hybridevent. Med vår toppmoderna tekniska utrustning och produktionsmöjligheter tillsammans med vår dedikerade personal som finns tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en succé utan att spränga budgeten.

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten och upplevelsen. Genom att välja vår lokal för ditt hybridevent får du en överlägsen valuta för pengarna samtidigt som du får tillgång till en professionell och välutrustad miljö.

Så låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för dina deltagare utan att det kostar en förmögenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att välja vår lokal för ditt kostnadseffektiva hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang som imponerar på både dig och dina deltagare.

Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.

Välkommen till Plus 46 Studio AB – din partner för studio, event, LIVESTREAMING och videoproduktion!

Med över tio års erfarenhet och tre toppmoderna studios i Stockholm, Alvik, erbjuder vi högkvalitativa och professionella produktioner till konkurrenskraftiga priser. Vårt automatiserade system möjliggör anpassad rörlig tv-grafik och ger er en imponerande visuell upplevelse.

Vi är flexibla och skräddarsyr våra studios efter era behov, önskemål och budget. Alternativt kan vi komma till er och installera vår mobila studioutrustning på plats. Vi erbjuder även uthyrning av tekniker och sändningsproducenter för ljud- och videoproduktion, om ni behöver extra personal.

Eftersom varje projekt och behov är unika ber vi er att kontakta oss för mer information och för att få en prisuppgift anpassad efter era specifika önskemål.

Vi ser fram emot att höra från er och berätta mer om de möjligheter som finns genom att hyra en studio av oss. Tveka inte att ta kontakt och låt oss hjälpa er skapa en framgångsrik produktion.

Kontakta oss idag för mer information, boka ett studiobesök eller begära en offert. Ring oss på 070-7505990 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].