Hyra Studio i Stockholm? Här är en överblick!

Är du intresserad av att hyra en studio i Stockholm? På Plus 46 Studio AB erbjuder vi tre toppmoderna och välutrustade studios som kan anpassas helt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du representerar en reklambyrå, filmbolag, företag eller förening, är våra studios perfekta för att förverkliga dina kreativa visioner.

 

Upptäck fördelarna med att hyra en anpassningsbar och flexibel studio i Stockholm för din nästa filminspelning eller reklamfilm. Hos Plus 46 Studio AB erbjuder vi toppmoderna studios som kan skräddarsys helt efter dina behov och önskemål. Vår modulära studioinfrastruktur gör det möjligt att skapa unika och professionella miljöer för reklambyråer, filmbolag, företag och föreningar. Oavsett om du planerar en filminspelning eller vill producera en imponerande reklamfilm, så ger vi dig en blank canvas där du kan förverkliga dina kreativa visioner utan begränsningar av färdigbyggda studio sets.

Hyr flexibla och anpassningsbara studios i Stockholm

STUDIO 1

Vår största Studio 1 på 100 kvm är perfekt för reklamfilm, filminspelningar och en mängd olika evenemang. Med vår anpassningsbara och flexibla studioyta kan ni skapa unika miljöer för era kreativa projekt. Oavsett om ni behöver en svart tygbakgrund, greenscreen eller ett helvitt utrymme med vitt golv för professionella fotosessioner, så kan vi tillgodose era behov. Vi erbjuder även olika skärmalternativ för att förstärka er visuella presentation och ge er fullständig kontroll över er produktion. Pris Studio 1: Halvdag: 9000 kr (exklusive moms) Heldag: 15000 kr (exklusive moms) (Observera att lokalhyran inte inkluderar teknikutrustning.)

STUDIO 2

Vår Studio 2 är på 25 kvm och kan anpassas efter era specifika behov. Den kommer som standard med antingen svart tyg (blackbox) eller greenscreen (greenbox) som bakgrundsalternativ. Ni har möjlighet att skapa unika miljöer för era reklamfilm- och filminspelningar samt andra kreativa projekt. För att förhöja atmosfären kan vi även tillhandahålla olika rekvisita, såsom ståbord, fåtöljer, soffa och skärmar. Pris Studio 2: Halvdag: 3600 kr (exklusive moms) Heldag: 6000 kr (exklusive moms) (Observera att lokalhyran inte inkluderar teknikutrustning.)

STUDIO 3

Vår Studio 3 är en professionell ljudstudio på 25 kvm, med fokus på röstinspelningar och ljudproduktion. Här kan ni skapa videopoddar, spela in ljudböcker, genomföra intervjuer, producera radioreklam och utföra andra typer av röstrelaterade projekt. Studion är utrustad med ett separat isolerat ljudbås för optimal ljudkvalitet vid krävande inspelningar. För poddinspelningar erbjuder vi olika bakgrunder såsom svart tygvägg eller greenscreenvägg. Vi tillhandahåller även rekvisita som ståbord, barstolar eller fåtöljer med soffbord för att skapa den önskade atmosfären. All teknikutrustning ingår i lokalhyran för Studio 3, vilket ger er en smidig och komplett lösning för era ljud- och videoproduktioner. Pris Studio 3: Heldag (8 timmar): 6500 kr (exklusive moms)

Här är tio viktiga fördelar med att hyra studioyta hos Plus 46 Studio AB

  1. Anpassade lösningar: Våra studios är utformade för att passa olika produktioner och kan anpassas efter dina specifika behov.
  2. Teknisk utrustning: Vi erbjuder den senaste digitala tekniken och professionell utrustning för att säkerställa hög kvalitet på dina inspelningar.
  3. Erfaret team: Vårt team av erfarna tekniker och personal finns tillgängligt för att ge support och vägledning under hela produktionsprocessen.
  4. Tillgång till allmänutrymmen: Utöver våra studios har vi generösa allmänutrymmen där du kan skapa minnesvärda event och möten.
  5. Kapacitet för evenemang och publik: Våra allmänutrymmen kan rymma upp till 150 personer och erbjuder en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.
  6. Flexibilitet: Vi kan anpassa allmänutrymmena för olika typer av evenemang och möten för att möta dina specifika behov.
  7. Professionell atmosfär: Våra studiomiljöer ger en professionell och inspirerande atmosfär för att främja kreativitet och produktivitet.
  8. Tillgång till expertis: Genom att hyra vår studio får du tillgång till vår expertis inom inspelningsprocessen och teknisk support.
  9. Smidig bokningsprocess: Vi erbjuder en enkel och smidig bokningsprocess för att underlätta för dig att planera och genomföra dina projekt.
  10. Möjlighet att förverkliga dina kreativa visioner: Med våra studiomöjligheter kan du ge liv åt dina kreativa idéer och producera professionella inspelningar av hög kvalitet.

Sammanfattningsvis erbjuder Plus 46 Studio anpassade lösningar, teknisk utrustning, erfaret team, tillgång till allmänutrymmen och en professionell atmosfär för att hjälpa dig att förverkliga dina kreativa visioner. Kontakta oss idag för att boka en studiobesök och upptäck våra utrymmen.

studio inspelning streetstar
studio inspelning almedalen

Vår STUDIOBAR är verkligen det perfekta valet för livesända hybridevent där kostnadseffektivitet & tid är en viktig faktor!

Vår lokal är verkligen det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är en viktig faktor. Genom att kombinera produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal erbjuder vi en unik möjlighet att hålla kostnaderna nere samtidigt som du får ut det mesta av din upplevelse.

Vi erbjuder en stark fördel när det kommer till hybridevent – eliminering av tid och kostnad för att rigga upp och rigga ner all teknik i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. 

Genom att ha all nödvändig utrustning installerad i våra lokaler slipper du hyra, transportera och installera teknik externt. Det innebär att du sparar pengar på hyra, transport och externa tekniker. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra.

Vår lokal erbjuder allt du behöver för att skapa ett framgångsrikt hybridevent. Med vår toppmoderna tekniska utrustning och produktionsmöjligheter tillsammans med vår dedikerade personal som finns tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en succé utan att spränga budgeten.

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten och upplevelsen. Genom att välja vår lokal för ditt hybridevent får du en överlägsen valuta för pengarna samtidigt som du får tillgång till en professionell och välutrustad miljö.

Så låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för dina deltagare utan att det kostar en förmögenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att välja vår lokal för ditt kostnadseffektiva hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang som imponerar på både dig och dina deltagare.

Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.

Välkommen till Plus 46 Studio AB – din partner för livestreaming och videoproduktion!

Med över tio års erfarenhet och tre toppmoderna studios i Stockholm, Alvik, erbjuder vi högkvalitativa och professionella produktioner till konkurrenskraftiga priser. Vårt automatiserade system möjliggör anpassade rörlig tv-grafik och ger er en imponerande visuell upplevelse.

Vi är flexibla och skräddarsyr våra studios efter era behov, önskemål och budget. Alternativt kan vi komma till er och installera vår mobila studioutrustning på plats. Vi erbjuder även uthyrning av tekniker och sändningsproducenter för ljud- och videoproduktion, om ni behöver extra personal.

Eftersom varje projekt och behov är unika ber vi er att kontakta oss för mer information och för att få en prisuppgift anpassad efter era specifika önskemål.

Vi ser fram emot att höra från er och berätta mer om de möjligheter som finns genom att hyra en studio av oss. Tveka inte att ta kontakt och låt oss hjälpa er skapa en framgångsrik produktion.

Kontakta oss idag för mer information, boka ett studiobesök eller begära en offert. Ring oss på 070-7505990 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]