Streamingstudio - LIVESTUDIO I STOCKHOLM

Intresserad av streamingstudio, livestudio, webcaststudio i Stockholm?
Behöver ni anordna ett event, webbinar, digital konferens eller liknande som skall streamas live? Vi har tre fullt utrustade studios anpassade för livestreaming och hundratals livesändningar i ryggen. Plus 46 Studio AB hjälper er ordna med en lyckad liveproduktion!

STARTKLAR STREAMINGSTUDIO I Stockholm

Oavsett om det handlar om utbildning, konferens event eller ett digitalt möte så kan vi på Plus 46 Studio AB erbjuda er rätt förutsättningar. Vi har först och främst en fullt utrustad streamingstudio med b.la. Greenscreen och nödvändig rekvisita. Sedan har vi framförallt erfaren personal på plats som kan guida och hjälpa er till en lyckad liveproduktion.

Livestreama event i STUDIO 2

Studio 2 är 25kvm och står alltid redo för exempelvis digifysiska event, hybridevent, digitala event, webbinar, föreläsning, produktpresentation, seminarium, lanseringar, poddcast, utbildningar eller andra typer av inspelningar och digitala möten. Här kan man välja att arbeta med valfri tygbakgrund. Som standard har vi greenscreen eller svart moltontyg och kan även bistå med rekvisita.

Plus 46 Studio AB har under många år skapat egna livesända event och på det sättet har vi skapat oss en bred erfarenhet vad som krävs, från idéstadiet till produktionen. 

Vår Streamingstudio kan användas för olika typer av uppdrag.

Priser för hyra av studio 2:
4000 kr/halvdag (4 timmar) 
6000 kr/heldag (8 timmar) 

Priserna är angivna exklusive moms & teknik. Grundläggande takbelysning, el och 1000gb internet ingår.

20221006 163935
studio greenscreen SM porsche

Green screen studio

Är du ute efter en green screen studio till ett riktigt bra pris, då skall du välja vår studio 2 som passar utmärkt för upp till 1-4 personer med ett par fåtöljer alt. ståbord eller varför inte en nyhetsdesk.

Ni kan exempelvis som företag presentera årets siffror från en riktig nyhetsstudio. Eller skapa ett helt unikt videoinnehåll för era produkter eller tjänster. Med vår GreenScreen Studio är det endast fantasin som sätter gränserna. 

BLACK BOX studio

Är du ute efter en blackbox studio till ett riktigt bra pris, då skall du välja vår studio 2 som passar utmärkt för upp till 1-4 personer med ett par fåtöljer alt. ståbord eller varför inte en nyhetsdesk.

Studio 2 står alltid redo för exempelvis digifysiska event, casting, webbinar, produktpresentation, seminarium, lanseringar, esport, poddcast, utbildningar eller andra typer av inspelningar eller digitala möten, event. 

20221024 180614

Skapa en lyckad livestreaming

I studion får du ljud och ljus av högsta kvalité för dina tittare och deltagare. Du har också på ett hela annat sätt möjligheten att engagera samtliga. Vid exempelvis live-shopping kan en kamera fokusera på produkten och den andra på personen som presenterar. Möjligheterna är i stort sett oändliga med en streaming studio. 

Kontakta oss idag för att titta närmare på era idéer!