DigitalT event

Med erfaren personal och gedigen kunskap inom livesändningar och produktioner vet vi vad som krävs för att skapa ett lyckat digitalt event. Kontakta oss på Plus 46 Studio AB om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just er!

HYR studio för digitalT event i stockholm

Det har hänt otroligt mycket sett till den digitala utvecklingen i samhället den senaste tiden och man kan väl konstatera att det tog ännu mer fart när pandemin svepte in över världen 2020. Att hitta alternativ och nya sätt att få vardagen och arbetsplatsen att fungera har blivit ett faktum. En tydlig trend är att event av olika slag som tidigare varit fysiska och ägt rum på en samlad plats numera sker digitalt i allt större utsträckning. Det kan exempelvis handla om digitala event, digitala talkshows, digitala årsstämmor, digitala kick-offer etc.

Vi på Plus 46 Studio AB står till förfogande för er som planerar någon form av digitalt event. Vi står redo och fullt utrustade med den senaste tekniken, inspelningsstudios, producenter och annan viktig rekvisita och personal som gör ert digitala event lyckat.

PRODUCERA DIGITALT EVENT från VÅR WEBBTVstudio

Vi på Plus 46 Studio AB har bakgrund inom esporten och är väl medvetna om vad som krävs för att skapa bra produktioner och skottsäkra distributioner. Har ni en klar idé om hur ert digitala event ska se ut eller behöver ni hjälp med att skapa ett lyckat format? Vi på Plus 46 Studio AB kan anpassa oss helt efter era behov och hos oss kan ni välja att enbart nyttja våra moderna studios om ni själva sitter på utrustningen. Eller varför inte anlita oss som er helhetspartner kring er digitala event.

För er som har en inspelningsplats men saknar utrustningen har vi en portabel lösning där vi kan ta med allt som behövs för att skapa en lyckad produktion hos dig.

20221130 103229 Medel
20240201 200406

Fördelar med digitalT event

Det finns naturligtvis både fördelar och nackdelar med digitala event. Men vi vågar säga att fördelarna väger tyngre än de få nackdelar som finns. Ett digitalt event är vanligtvis betydligt mycket enklare att få till kontra ett fysiskt event. Det är också mer kostnadseffektivt att koppla upp sig digitalt än att hyra en stor lokal där samtliga deltagare skall rymmas. Med dagens teknik och inte minst med den teknik som vi på Plus 46 Studio AB erbjuder så fungerar digitala event riktigt bra. Sedan finns det vissa som tycker att det blir mer personligt om man har sina event i fysisk form. Vill du kombinera publik och digitala deltagare så erbjuder vi hybridevent i vår egna eventlokal och studio.
Vi på Plus 46 Studio AB har en erfarenhet att skapa framgångsrika format och är övertygade om att du och dina deltagarna kommer få en lyckad upplevelse.

Kontakta oss för att anordna
ert digitala event

Att anordna och genomföra ett lyckat digitalt event krävs erfarenhet, planering och rätt utrustning. Något vi på Plus 46 Studio AB råkar ha lång erfarenhet kring. Vår personal ser till att allt kring eventet är genomtänkt och anpassat efter er och era behov. 

Kontakta oss idag för att skapa ett digitalt event tillsammans med oss.