Digital aw

Dags att anordna något gemensamt för alla kollegorna?
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med en minnesvärd och fruktansvärt rolig digital AW i vår studio i Stockholm.

ANORDNA EN DIGITAL AW I Stockholm

Funderar ni på att summera veckan och fira in helgen med en minnesvärd digital AW?

Vi på Plus 46 Studio har utrustningen och lokalerna som krävs för att få till den bästa tänkbara AW:n, i digital form. Era anställda kan ansluta sig till den digitala AW:n oavsett var de befinner sig och ni kan välja att moderera AW:n från våra moderna studios eller så kan vi förse ert kontor med utrustningen som krävs. Väljer ni att moderera AW:n från våra studios kan vi anpassa våra studios helt efter era önskemål och det finns även kök, en bardel och loungegrupp att tillgå för att få den perfekta AW känslan.

Är digital AW
här för att stanna?

Alla vet hur Corona pandemin påverkat oss både privat och i arbetet. Våra livsvanor har blivit rubbade och vi har fått ta fram det kreativa i oss för att hitta nya vägar för att få livet att fungera. Digital AW är en av de saker som blivit omåttligt populära under pandemin och visst är digital AW här för att stanna. Det lättillgängliga formatet av en AW gör det enklare för företag att styra ihop en AW utan att behöva spendera varken speciellt mycket tid eller pengar. De anställda ställer sig dessutom väldigt positiva till AW i digital form, just för att det är ett sätt att knyta ihop gemenskapen och få en rolig tid tillsammans nu när många arbetar från olika platser. Vi på Plus 46 Studio står till ert förfogande för att skapa en rolig och minnesvärd AW och självklart bistår vi er med allt ni kan tänkas behöva för att göra detta möjligt.

Exempel på aktiviter för en
lyckad digital aw

Det finns massor av härliga och roliga aktiviter som går att genomföra på en digital AW. Här kommer några exempel för att ge dig lite inspiration:

  • After-Work-Påse – Skicka en påse till varje medarbetare med lite godsaker och kanske något kopplat till en eventuell aktivitet under AW:n.
  • Tema Quiz – Quiz är en populär aktivitet på AW:n. Där ett tema quiz där gruppen får grotta ned sig i frågor i ett ämne. Fungerar lika bra under en digital AW. 
  • Lös en mordgåta – Sätt ihop de anställda i team och låt dem tillsammans lösa mordgåtor. 
  • Öl- eller vinprovning – Har ni medarbetare som är dedikerade öl eller vinsmakare? Sätt ihop en provning, kanske tillsammans med ett lokalt bryggeri?

Kontakta oss för att anordna
er digitala AW

Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just er med en digital AW. Oavsett vilka behov eller önskemål ni har så kan vi på Plus 46 Studio AB skräddarsy ett upplägg som passar er.

Ring, maila eller skicka in ett formulär via hemsidan, vi ser fram emot att höra från er.