DIGITAL BOLAGSSTÄMMA

Delta i framtidens möten med vår professionella lösning för digitala bolagsstämmor. Med avancerad teknik och skräddarsydda funktioner kan vi hjälpa er att genomföra smidiga och effektiva virtuella bolagsstämmor. Upplev fördelarna med flexibilitet, interaktivitet och kostnadsbesparingar. Kontakta oss för att ta er bolagsstämma till nästa nivå!

DIGITAL BOLAGSTÄMMA I Stockholm

Letar ni efter en partner som kan hjälpa er att anordna eller genomföra en digital stämma. Hos Plus 46 Studio AB erbjuds ni möjligheten att själva anordna allt, genom att hyra utrymme och utrustning. Men ni har också möjligheten att få hjälp av våra erfarna tekniker och projektledare att genomföra er digitala stämma. Oavsett om det handlar om en digital bolagsstämma eller en digital föreningsstämma, så kan Plus 46 Studio AB hjälpa er få ett lyckat möte.

Allt blir lättare med
rätt teknik

Vi alla har suttit i ett digitalt möte via Teams eller Zoom där ljud eller bild inte riktigt har fungerat som det skall. Dagens teknik är fantastisk, men trots framstegen krävs det ibland professionell utrustning och erfarenhet bakom kameran. Vid exempelvis en digital stämma, är det viktigt att all teknik fungerar som det skall för att få ett lyckat möte.

Plus 46 Studio AB erbjuder er ett partnerskap i samband med digitala möten. Vi har lokalen, tekniken och framförallt erfarenheten att skapa lyckade möten digitalt, för företa och föreningar.

20230311 100511 Medel
20230311 101135 Medel

lyckad digital stämma

Genom att genomföra er digitala stämma hos oss på Plus 46 Studio AB kan ni känna er säkra med att mötet sker smärtfritt. Vi kan hjälpa er från start med att organisera innehållet och sedan producera hela stämman. Vi ser till att ni har det digitala stöd som behövs för att genomföra en korrekt, informativ och välproducerad stämma.

Vi kan självklart efteråt se till att spara ned hela stämman digitalt åt er för er dokumentation. 

Kontakta oss för att anordna
er digitala stämma

Skicka in en förfrågan eller ring till oss för att prata vidare om er digitala stämma. 

Är tiden knapp?
Inga problem, Plus 46 Studio AB är vana att arbeta med knappa deadline och ont om tid. Med våra erfarna producenter och projektledare får ni allt stöd som ni behöver för att kunna sätta ihop en riktigt kvalitativ produktion. 

Kontakta oss idag! Ring på 070-7505990