hyr eventstudio i Stockholm för publika event & liveinspelningar

Vår lokal är det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är viktig. Vi kombinerar produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal för att erbjuda en unik och kostnadseffektiv upplevelse.

 

STUDIO FÖR HYBRIDEVENT i Stockholm

Vår lokal ger dig fördelen att eliminera tid och kostnad för att rigga upp och ner tekniken i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. Vi erbjuder även förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra.

Vår STUDIOBAR är verkligen det perfekta valet för livesända hybridevent där kostnadseffektivitet & tid är en viktig faktor!

Vår lokal är verkligen det perfekta valet för hybridevent där kostnadseffektivitet är en viktig faktor. Genom att kombinera produktionsstudion och evenemangssalen i samma lokal erbjuder vi en unik möjlighet att hålla kostnaderna nere samtidigt som du får ut det mesta av din upplevelse.

Vi erbjuder en stark fördel när det kommer till hybridevent – Eliminering av tid och kostnad för att rigga upp och rigga ner all teknik i externa eventlokaler. Med vår färdiginstallerade studioutrustning sparar du både tid och pengar. 

Genom att ha all nödvändig utrustning installerad i våra lokaler slipper du hyra, transportera och installera teknik externt. Det innebär att du sparar pengar på hyra, transport och externa tekniker. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra. 

Vår lokal erbjuder allt du behöver för att skapa ett bekymmerslöst och framgångsrikt hybridevent. Med vår toppmoderna tekniska utrustning och produktionsmöjligheter tillsammans med vår dedikerade personal som finns tillgänglig för att hjälpa till med alla dina behov, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att bli en succé utan att spränga budgeten.

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten och upplevelsen. Genom att välja vår lokal för ditt hybridevent får du en överlägsen valuta för pengarna samtidigt som du får tillgång till en professionell och välutrustad miljö.

Så låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande och minnesvärd upplevelse för dina deltagare utan att det kostar en förmögenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att välja vår lokal för ditt kostnadseffektiva hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang som imponerar på både dig och dina deltagare.

Skapa minnesvärda event i våra utrymmen med en kapacitet för upp till 150 personer. Njut av en livlig atmosfär med en stor bar och TV-skärmar som visar det som händer i studion.
Vår studiobar påminner om en sportbar med skärmar överallt så att man kan följa live vad som händer i studion.

Här är tio fördelar med att anlita Plus 46 Studio för livesända hybridevent:

  1. Avancerad teknisk utrustning: Plus46 Studio är utrustad med toppmodern teknik som är särskilt anpassad för livesändningar och hybridevent. Med högkvalitativa ljud- och videosystem, professionella kameror och belysning kan vi säkerställa att ditt evenemang når en hög standard och levererar en imponerande visuell och ljudupplevelse för deltagarna både på plats och online.

  2. Expertis och erfarenhet: Vårt team av erfarna tekniker och produktionsexperter har lång erfarenhet av att arbeta med livesändningar och hybridevent. Vi förstår de specifika utmaningarna och kraven som kommer med denna typ av evenemang och kan leverera en smidig och professionell produktion från början till slut.

  3. Flexibilitet och anpassningsbarhet: Plus46 Studio kan anpassas efter dina specifika behov och visioner. Oavsett om du vill ha en intim konsertupplevelse, releasevent, en interaktiv workshop, företagskickoff eller en storslagen föreläsning kan vi skapa den perfekta miljön och layouten för att passa ditt event. Vi kan även erbjuda flexibla sittplatser och olika scenkonfigurationer för att passa olika scenarier.

  4. Kostnadseffektivitet: Genom att använda Plus46 Studio för dina livesända hybridevent kan du spara både tid och pengar. Vi har redan den nödvändiga tekniken och utrustningen på plats, vilket eliminerar behovet av att hyra och transportera teknisk utrustning externt. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga paketpriser för teknik och lokalhyra, vilket kan hjälpa dig att hålla kostnaderna under kontroll utan att kompromissa med kvaliteten.

  5. Dedikerad support: Vårt team av dedikerade tekniker och personal finns tillgängliga för att hjälpa till med alla tekniska behov och logistik under ditt evenemang. Vi kan ge råd och support vid uppsättningen, hantera ljud- och ljusjusteringar och se till att sändningen fungerar smidigt. Du kan vara trygg med att vårt team kommer att vara där för att stödja dig och se till att ditt hybridevent blir en framgång.

  6. Anpassade och välutrustade lokaler: Plus46 Studio erbjuder välutrustade och anpassningsbara lokaler för dina livesända hybridevent. Vår eventstudio är utformad för att rymma olika typer av evenemang och kan anpassas efter dina specifika behov. Med flexibel möblering och teknisk infrastruktur kan vi skapa en optimal miljö för att uppnå hög ljud- och bildkvalitet. Oavsett om det handlar om mindre intima sammanhang eller större publika event, kan vi erbjuda den perfekta platsen för att skapa en minnesvärd upplevelse för deltagarna.

  7. Kommunikation och samarbete: Vi värdesätter kommunikationen med våra kunder och strävar efter att skapa en nära samarbetsrelation för att förstå och uppfylla era behov och önskemål. Vi lyssnar noggrant på era idéer och visioner för att säkerställa att vi kan leverera en skräddarsydd och framgångsrik livesändning av ert hybridevent. Genom att ha en öppen och transparent kommunikation kan vi skapa en smidig planeringsprocess och säkerställa att alla detaljer tas om hand på bästa möjliga sätt.

  8. Enkel tillgänglighet och närhet till tvärbana: Plus46 Studio har fördelen av att vara strategiskt beläget med enkel tillgänglighet och närhet till tvärbanestationen Johannesfred, vilket gör det bekvämt för både deltagare och leverantörer att ta sig till våra lokaler. Med smidiga kommunikationsförbindelser blir resan till Plus46 Studio enkel och bekväm, vilket underlättar för ett smidigt genomförande av ditt livesända hybridevent.

  9. Närhet till Ljud & Bildmedia AB: Vi har även fördelen av att vara i närheten av Ljud & Bildmedia AB, en välrenommerad teknikuthyrare som är känt för sin omfattande expertis och kvalitetstjänster. Deras närvaro i närheten av Plus46 Studio erbjuder möjligheter till samarbete och enkel tillgång till högkvalitativ AV och scenteknik vid behov. Många av våra kunder har uppskattat att kunna dra nytta av deras omfattande utbud av tekniska resurser under filminspelningar och andra evenemang.
  10. Catering med fullservice, kostnadsbesparingar och högkvalitativ matlagning: Vi erbjuder även catering med fullservice för ditt evenemang i våra lokaler. Genom att anlita oss för cateringen kan du dra nytta av betydande kostnadsbesparingar då vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vårt cateringteam består av erfarna yrkespersoner, inklusive en konditor, kallskänka och kock, som tillagar maten med omsorg och kvalitet. Oavsett om det handlar om småplock eller kompletta måltider, kan vi skapa en skräddarsydd matupplevelse för ditt evenemang.

Dessa är bara några av fördelarna med att anlita Plus46 Studio för livesända hybridevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en minnesvärd upplevelse för dina deltagare.

Välkommen till Plus 46 Studio AB – din partner för hybridevent och livestreaming!

Med över tio års erfarenhet och tre toppmoderna studios i Stockholm, Alvik, erbjuder vi högkvalitativa och professionella produktioner till konkurrenskraftiga priser. Vårt automatiserade system möjliggör anpassade rörlig tv-grafik och ger er en imponerande visuell upplevelse.

Vi är flexibla och skräddarsyr våra studios efter era behov, önskemål och budget. Alternativt kan vi komma till er och installera vår mobila studioutrustning på plats. Vi erbjuder även uthyrning av tekniker och sändningsproducenter för ljud- och videoproduktion, om ni behöver extra personal.

Eftersom varje projekt och behov är unika ber vi er att kontakta oss för mer information och för att få en prisuppgift anpassad efter era specifika önskemål.

Vi ser fram emot att höra från er och berätta mer om de möjligheter som finns genom att hyra en studio av oss. Tveka inte att ta kontakt och låt oss hjälpa er skapa en framgångsrik produktion.

Kontakta oss idag för mer information, boka ett studiobesök eller begära en offert. Ring oss på 070-7505990 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]