Hyra videopoddstudio i Stockholm

Är du på jakt efter en toppmodern videopoddstudio i Stockholm? Hos Plus 46 Studio hittar du den perfekta lösningen för att spela in dina videopoddar. Med våra förmånliga priser kan du hyra studion för hel- eller halvdagar och ta din podd till en ny nivå! 

VIDEOPODDSTUDIO I Stockholm

Välkommen till Plus 46 Studio AB, din expert inom video- och röstinspelningstjänster. Vi är specialiserade på livestreaming, webbinars, hybridevent och nu även videopoddar. Med den senaste trenden där poddare vill nå en bredare publik genom att släppa sina avsnitt på sociala videoplattformar som TikTok, förstår vi vikten av att erbjuda en komplett lösning för våra kunder.

Vi är glada att presentera vår nya videopoddstudio, utrustad med toppmodern teknik och designad för att möta de högt ställda kraven hos dagens poddare. I vår poddstudio har vi installerat en professionell videokamera och skapat ett intuitivt system för att göra övergången från röstpodd till videopodd så smidig som möjligt.

Våra dedikerade tekniker finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig komma igång. De kommer att guida dig vid uppstart så att du enkelt kan sköta dig själv under hela inspelningen och se till att du får bästa möjliga resultat. När du är färdig kan du enkelt lämna studion med dina färdiga videopoddavsnitt på en USB-sticka, redo att publiceras på valfri plattform.

Vi förstår att dagens poddare strävar efter att nå en bredare publik och vi är här för att stötta dig i den resan. Vår videopoddstudio är skapad för att möta dina behov och hjälpa dig ta steget in i den spännande världen av videopoddar.

Kontakta oss idag för att boka din tid i studion och ta din podd till en helt ny nivå!

Hyr en videopoddstudio i Stockholm för din nästa videopodd!

poddstudio, videopoddstudio, mikrofoner, shure sm7b

MIKROFONER

Upplev den oslagbara ljudkvaliteten hos Shure SM7B - en tidlös klassiker inom röstinspelning. Med sin legendariska dynamiska mikrofonteknologi fångar SM7B varje nyans i rösten med oöverträffad tydlighet och närvaro. Den robusta konstruktionen och interna stötdämpningen eliminerar oönskade vibrationer och ger en ren inspelning, oavsett om det är i studion eller i en live-sändning. Med sina anpassningsbara filter och förstärkningskontroller ger SM7B dig full kontroll över ljudet, vilket gör den till det ultimata valet för professionella poddare och ljudentusiaster över hela världen.

20230628 160318 Medel

VIDEOKAMERA

Ta dina videopoddar till nästa nivå med Sony PXW-X70. Denna kompakta och kraftfulla videokamera erbjuder enastående bildkvalitet. Med sitt avancerade bildsensor och högupplösta Carl Zeiss objektiv fångar PXW-X70 varje detalj med imponerande skärpa och färgprecision. Dess flexibilitet och smidighet gör den idealisk för alla typer av inspelningar, från livestreaming till webbinars. Med funktioner som professionell XLR-ingång, manuell kontroll och bildstabilisering ger PXW-X70 dig full kontroll över dina videoproduktioner. Utrusta din videopoddstudio med denna branschledande kamera och leverera imponerande visuellt innehåll till din publik.

20230711 162121

MIXER

Optimera ljudet i dina videopoddar med Behringer X32 digitala mixer. Denna kompakta kraftpaket ger enastående ljudkvalitet och flexibilitet för professionell ljudproduktion. Med sina 16 programmerbara mikrofonförstärkare, 32 kanaler och 8 stereoeffekter har X32 Compact allt du behöver för att skapa enastående ljudlandskap. Dess intuitiva gränssnitt och möjligheten att spara och återkalla inställningar gör det enkelt att skapa och justera ljudet i realtid. Oavsett om du spelar in i studion eller sänder live, kommer Behringer X32 Compact att leverera en imponerande ljudupplevelse till din publik.

Professionell videopoddstudio i Stockholm för kreativa produktioner

Vår studio i Stockholm är en kreativ verkstad för video och röstinspelning, med särskilt fokus på videopoddproduktion. Belägen vid tvärbanan i Johannesfred, erbjuder vår studio en familjär och inspirerande atmosfär. Vi har även förmånen att vara granne med Sveriges största uthyrare av mediautrustning, Ljud & Bildmedia, vilket är extra uppskattat vid filminspelning.

Tillsammans med vårt kompetenta team ser vi till att er videopoddproduktion blir precis som ni tänkt er. Vår studio är utrustad med modern teknik och har alla resurser som krävs för att skapa högkvalitativa videopoddavsnitt. Vi hjälper er att skapa en perfekt miljö för era videopoddar genom att erbjuda inspelningsmöjligheter i studion och finns på plats om ni skulle behöva assistans. 

Efter inspelningen kan ni enkelt spara ner era videopoddavsnitt på en USB-sticka. Det ger er möjligheten att ladda upp videon på populära videoplattformar som TikTok och samtidigt använda ljudfilen för uppladdning på traditionella poddplattformar som Acast, Spotify och fler. Vi förstår vikten av att nå ut till er publik på olika kanaler och vi hjälper er att göra det på ett smidigt sätt.

Vi strävar efter att erbjuda en smidig och professionell produktionsupplevelse. Vår personal finns här för att hjälpa er genom hela processen och säkerställa att er videopodd blir en framgång. Tillsammans kan vi förverkliga era kreativa visioner och skapa engagerande innehåll för er publik.

Kontakta oss idag för att diskutera era videopoddprojekt och ta nästa steg mot en framgångsrik produktion. 

Ring Christer på tel: 070-7505990 eller eposta till [email protected]

Priser för videopoddinspelning i Studio 3:

4500 kr/halvdag (4 timmar)
6500 kr/heldag (8 timmar)

röststudio, poddstudio, videopodd, poddcast, dubbning, röstinspelning, röstpålägg
300767270 170478488831324 411834744194439724 n
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
20230711 154251
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
20230711 162113
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio

Här är 10 idéer på ämnen som ett företag kan videopodda om:

1. Produktdemonstrationer:
Visa upp dina produkter eller tjänster i aktion och förklara deras fördelar och funktioner på ett visuellt sätt.

2. Kundberättelser och referenser:
Låt nöjda kunder berätta om sina erfarenheter med ditt företag och hur din produkt eller tjänst har hjälpt dem.

3. Bakom kulisserna:
Ge en inblick i ditt företags arbete och kultur genom att visa vad som händer bakom kulisserna, från produktutveckling till teamaktiviteter.

4. Branschtrender och nyheter:
Diskutera aktuella trender, händelser och nyheter inom din bransch och hur de påverkar din målgrupp.

5. Expertintervjuer:
Bjud in experter inom din bransch för intervjuer och diskussioner om relevanta ämnen som kan vara intressanta för din målgrupp.

6. Handledningar och utbildning:
Skapa guider och handledningar om hur man använder dina produkter eller tjänster på bästa sätt.

7. Kundsupport och FAQ:
Besvara vanliga frågor från dina kunder och ge tips om hur man löser vanliga problem.

8. Evenemang och mässor:
Om ditt företag deltar i evenemang eller mässor, dokumentera och dela denna upplevelse med din publik.

9. Hållbarhetsinitiativ:
Berätta om ditt företags hållbarhetsarbete och miljöinitiativ, och hur det påverkar ditt företags produkter och tjänster.

10. Konkurrens och marknadsanalys:
Dela insikter och analyser om din bransch och konkurrenter för att hjälpa din målgrupp att fatta välgrundade beslut.

Hyra Studio i Stockholm

Komplett och fullt utrustad studio i Stockholm

Förutom videopoddproduktioner erbjuder vi också en mångfald av andra tjänster. Vår studio i Stockholm är specialiserad på livestreaming, webbinarier, professionella presentationer och mycket mer. Med vår flexibilitet och erfarenhet kan vi skapa en dynamisk produktion som uppfyller era specifika behov. Välj Plus 46 Studio AB som er mångsidiga partner för en komplett och professionell produktionsupplevelse.

Kontakta oss idag för att hyra VIDEOPODDstudio i Stockholm

Vi hoppas du känner dig intresserad och vill veta mer om hur just vi på Plus 46 Studio AB kan hjälpa er med en lyckad produktion. Det kan handla om alltifrån enskilda videopoddinspelningar, till livesändningar och event. Då våra kunders behov är väldigt olika och således också omfattningen av projekten så ber vi dig att kontakta oss för mer information samt prisuppgift.

Vi ser fram emot din kontakt för att berätta mer om möjligheterna som finns genom att hyra studio av oss.