Hyra poddstudio Stockholm

Upptäck vår toppmoderna poddcaststudio i Stockholm. Hos Plus 46 Studio AB erbjuder vi flexibla hyresalternativ för vår moderna poddstudio, som rymmer upp till fyra personer. Oavsett om du behöver studion för en halvdag, heldag eller återkommande bokningar, kan vi skräddarsy ett passande arrangemang för dig. Kontakta oss idag för att hyra en professionell poddstudio eller röststudio i Stockholm och ta din podd till nya höjder!

PODCAST STUDIO I Stockholm

Drömmer du om att starta en egen podd? videopodd? Behöver du professionell utrustning för att höja ljudkvalitén på din poddcast? Hos Plus 46 Studio AB kan du hyra poddstudio i stockholm billigt med avancerad teknik och lång erfarenhet av högkvalitativa sändningar och produktioner. Ta din podd till nästa nivå med vår expertis och utrustning. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig förverkliga din podddröm!

Ta din podd till nya höjder med vår professionella poddstudio i Stockholm

Utforska en värld av ljud och kreativitet i vår professionella poddstudio i Stockholm. Med Shure SM7B-mikrofonerna och en professionell mixer garanterar vi enastående ljudkvalitet för din poddcast.

Vår studio är inte bara för poddning, vi erbjuder även inspelningar för reklam, ljudböcker, röstpålägg, radioreklam, dubbning och utbildningsmaterial.

När du vill ta din podcast / poddradio till nästa nivå, erbjuder vi även en videopoddstudio.

Teknikutrustningen ingår i lokalhyran för Studio 3, vilket ger er en smidig och komplett lösning för era ljud- och videoproduktioner. Vår moderna utrustning och professionella personal säkerställer att ni får bästa möjliga resultat.

Ta ert ljud- och poddskapande till nästa nivå med Studio 3. Kontakta oss idag för att boka studion och låt oss hjälpa er att skapa professionella och imponerande ljudproduktioner.

Priser för poddinspelning i Studio 3:
3000 kr/halvdag (4 timmar) 
5000 kr/heldag (8 timmar)

Priser för videopoddinspelning i Studio 3:
4500 kr/halvdag (4 timmar)
6500 kr/heldag (8 timmar)

Poddstudio, poddcaststudio, podcast, poddinspelning
röststudio, poddstudio, videopodd, poddcast, dubbning, röstinspelning, röstpålägg
Hyra videopoddstudio i Stockholm. Videopodd, poddstudio, hyrstudio
poddstudio, ljudstudio, videopoddstudio, mikrofoner

Enkel och professionell poddinspelning i vår studio i Stockholm

Koppla av och fokusera på samtalet – vi tar hand om resten! Hos Plus 46 Studio AB erbjuder vi enkel och smidig poddinspelning i vår professionella poddstudio i Stockholm.

All teknik ingår, och vårt erfarna team finns till hands för att hjälpa er komma igång.

Oavsett om ni behöver fullt stöd eller bara utrymme och inspelning, strävar vi efter att skapa högkvalitativa produktioner i ljud och bild. Ta steget mot professionell poddning med våra dedikerade producenter och tekniker i studion.

Upptäck vår toppmoderna poddstudio i Stockholm - Skapa högkvalitativa ljudproduktioner

Välkommen till Plus 46 Studio AB – din destination för en toppmodern poddstudio i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda en professionell ljudstudio som tar din podd till nya höjder. Beläget i Alvik, endast 10 minuter från centrala Stockholm och intill tvärbanestationen Johannesfred, är vår studio enkelt tillgänglig med både bil och kollektivtrafik.

Vår Studio 3 – poddstudio/ljudstudio på 25 kvadratmeter är utrustad med allt du behöver för en enastående poddinspelning. Standardutrustningen inkluderar ett ståbord, men om du föredrar en bekvämare sittning kan vi också erbjuda 4 fåtöljer. Utöver själva poddinspelningen har vi ett ljudisolerat ljudbås som är perfekt för intervjuer, röstpålägg, ljudböcker, dubbningar, poddradio, utbildningsinstruktioner och mycket mer.

Priset för vår poddstudio (Studio 3) är förmånligt, med halvdagspaket för 3000 kr och heldagspaket för 5000 kr (exklusive moms), inklusive teknisk utrustning som ingår i priset.

Men det stannar inte där. Om du är redo att ta din poddcast till nästa nivå och skapa en live-video-podd i kombination med event och publik, erbjuder vi också Studio 1 – en rymlig studio med plats för cirka 80 sittande gäster och upp till 70 gäster i vårt gröna rum och barområde. Våra trevliga allmänutrymmen med en stor bar ger dina gäster en festlig atmosfär under och mellan inspelningarna.

Kontakta oss på Plus 46 Studio AB genom vårt kontaktformulär här på hemsidan eller ring oss direkt för att diskutera bokningsalternativ och upplägg för att hyra vår poddstudio. Vi är också glada att erbjuda skräddarsydda lösningar för återkommande inspelningar – ring oss på 070-7505990 och prata med Christer för mer information.

Låt oss vara din partner i poddvärlden och hjälpa dig skapa enastående ljudproduktioner som engagerar och inspirerar. Ta steget och boka din tid hos Plus 46 Studio AB idag

Priser för poddinspelning i Studio 3:
3000 kr/halvdag (4 timmar) 
5000 kr/heldag (8 timmar)

Priser för videopoddinspelning i Studio 3:
4500 kr/halvdag (4 timmar)
6500 kr/heldag (8 timmar)