Hyra poddstudio Stockholm

Är du ute efter att hyra en poddstudio i Stockholm? Hos Plus 46 Studio AB hittar du en toppmodern poddcaststudio, för upp till fyra personer. Du kan välja att hyra den halvdag, heldag eller hitta ett längre upplägg tillsammans med oss för återkommande bokningar. Kontakta oss på Plus 46 Studio AB för att hyra poddstudio, röststudio i Stockholm!

Drömmer du om att starta en podd? Eller har du redan en poddcast igång men behöver tillgång till professionell utrustning för att höja ljudkvalitén på din podd?
Plus 46 Studio AB har tekniken och har under många år drivit högkvalitativa sändningar och produktioner.

Poddinspelning av
högsta kvalité

Tillsammans med den digitala utveckling som skett senaste åren har vi successivt byggt upp ett internt mediehus för studio- och liveproduktion. Vi vet vilken skillnad kvalitativa produkter inom ljud och bild kan göra för exempelvis en poddsändning. Därför kan vi stolt presentera vår poddstudio här i Stockholm, som finns tillgänglig för uthyrning till privatpersoner, företag, föreningar och organisationer.

Poddstudion lämpar sig självklart till fler saker än endast podcast. Studion används bland annat för inspelningar av ljudböcker, föreläsningar, radioreklam och talböcker. Har ni andra ljudproduktioner eller inspelningar som ni är i behov av, så är ni välkomna att kontakta oss. Vi har förutom vår poddstudio en inspelningsstudio, videoproduktion, streamingstudio, TV-produktion med tillhörande eventlokal för sändningar med publik & event.

PodD studio Stockholm

Sätt på kaffet, slå er ned, koppla av och börja snacka!
Att spela in en podd hos oss på Plus 46 Studio AB skall vara enkelt.
All teknik ingår och vi hjälper er alltid att komma igång. Om det uppstår problem finns vi till hands. 

Ni väljer själva hur mycket hjälp ni behöver från vårt erfarna team, eller om ni endast behöver utrymmet och inspelningen. Vårt hjärta och själ ligger i att skapa riktigt bra produktioner i form av ljud och bild. På plats i poddstudion finns även möjlighet att få professionell hjälp av våra producenter och/eller ljud- och kameraoperatörer. 

Behöver ni hjälp med distribution av er podcast kan vi även hjälpa till med detta. Kontakta oss och uppge att ni är intresserade av distributionen så tittar vi på det inför ert besök i vår podcast studio i Stockholm.

Hyr poddstudio - Studio 3

Om ni är intresserade av att hyra en poddstudio i Stockholm, har ni en toppmodern professionell ljudstudio hos oss på Plus 46 Studio AB. Poddstudion är belägen i Bromma endast 10 minuter från centrala Stockholm precis vid tvärbanestationen Johannesfred och du tar dig enkelt hit med bil eller kollektivtrafik.

Vår studio 3 – poddstudio/ljudstudio är 25kvm och har som standard ett ståbord för 4 gäster men vi kan även bistå med 4 fåtöljer om ni föredrar att sitta bekvämt. Förutom utrymme för poddinspelning har vi även ett ljudissolerat ljudbås som lämpar sig för exempelvis intervju, röstpålägg, ljudböcker, dubbning, poddcast, röstinspelning, radioreklam, poddradio, utbildninginstruktioner m.m. 

Pris Studio 3 halvdag 3000 kr heldag 5000 kr ex moms inklusive teknik.

När du vill ta nästa steg i din poddcast och skapa en live-video-podd i kombination med event och publik så har vi studio 1 och trevliga allmänutrymmen med en stor bar där era gäster kan festa loss mellan inspelningarna. I studio 1 får det plats ca 80 sittande gäster och ca 60 gäster i greenrum och bar.

Kontakta oss på Plus 46 Studio AB via kontaktformuläret här eller genom att ringa till oss för att hitta en tid och upplägg för att hyra vår poddstudio.

Har du behov för återkommande inspelningar hittar vi ett upplägg tillsammans. Ring då 070-7505990 och prata med Christer.