Hyra studio Stockholm

Plus 46 Studio AB ger er möjligheten att hyra en inspelningsstudio i Stockholm av högsta kvalitet. Här har ni möjligheten att nyttja våra tre inspelningsstudior till alla möjliga typer av produktioner, från podcast, till livesändning till en eventproduktion med publik på plats. Bara fantasin sätter gränser när det kommer till att nyttja vår studio och dess innehåll.
Kontakta oss idag för idéer och möjligheter när det kommer till att hyra vår inspelningsstudio.

Vår studio i Stockholm är en kreativ tomteverkstad för videoproduktion. En familjär plats, direkt vid tvärbanan i Johannesfred med gott om parkeringsplatser, lastkaj ett stenkast från Sveriges största uthyrare av mediautrustning, Ljud & Bildmedia, något som visat sig extra uppskattat vid filminspelning.

Anpassningsbar studio

Vår stora TV-Studio är 100kvm och lämpar sig när man ska vara fler deltagare eller om man vill ha publik på plats, exempelvis webbinar, produktpresentation, seminarium, lanseringar, presentationer, utbildningar, digitala möten eller andra typer av inspelningar. 

Här kan man välja att arbeta med valfri bakgrund. Som standard har vi vita väggar alternativt greenscreen, greenbox, eller blackbox med svart moltontyg och kan även bistå med rekvisita. Med eller utan teknik. 

Plus 46 Studio AB är er partner när det kommer till att producera och paketera event och produktioner. Vi anpassar våra studios så att de möter och matchar dina behov. Tillsammans med vårt team ser vi till att produktionen blir precis som ni tänkt er, digitalt eller på plats i studion.

Hyr studio 1, 100 kvm,  Heldag 15.000 kr, Halvdag 9.000 kr ex. moms.

hyra studio inspelning seminarie

Fullt utrustad inspelningsstudio i Stockholm

Inspelningsstudion är utrustad för att genom skärmarna och medhörningen kunna hålla liveevent där det är smidigt att samtala med deltagarna via länk. Samtidigt som ni på plats kan visa upp presentationsmaterial, filmklipp, frågeställningar, omröstningar eller logotyper och annan typ av grafisk design. Väl på plats i studion kan vi nyttja våra fasta kameror, samtidigt som vi har kameraman, bildproducenter, ljudproducenter och vår producent på plats för att hjälpa er.

Skapa ditt event eller produktion i vår studio

Här kan man välja att arbeta med valfri bakgrund. Som standard har vi vita väggar alternativt greenscreen, greenbox, eller blackbox med svart moltontyg och kan även bistå med rekvisita. Med eller utan teknik.Eller varför inte skapa ett event på plats i vår lokal med publik? När det kommer till att sända live eller spela in är Plus 46 Studio AB din partner att kontakta.

Kom i kontakt med oss idag för att diskutera mer om de möjligheter som finns genom att hyra vår inspelningsstudio i Stockholm!